Hulp bij het helpen van anderen

agis-logo
Als je zorg nodig hebt, wil je dat zelf regelen. Je belt de huisarts of organiseert professionele verzorging. Sommige mensen kunnen dat niet zelf. Zij zijn te ziek of lichamelijk beperkt, of weten niet waar ze terecht kunnen. Zij hebben hulp nodig bij het regelen van zorg, van vrienden, buren of familie.

Nederlanders zijn zorgzaam en helpen elkaar graag, vanuit verantwoordelijkheidsgevoel en solidariteit. Maar als je iemand wilt helpen, is het soms lastig om de juiste weg in de zorg te vinden.

Heb je er wel eens aan gedacht om ondersteuning te vragen van je zorgverzekeraar? De Zorgcoach van Agis geeft je een antwoord op je vragen. Hij of zij neemt alle tijd voor je en wijst je vaak meteen de juiste weg in de zorg. De Zorgcoach helpt ook als jouw zieke buurman of revaliderende moeder niet bij Agis is verzekerd.

Zijn Nederlanders bekend met de hulp van de Zorgcoach? Om dat te ontdekken ging Agis naar het Vondelpark en vroeg aan voorbijgangers: wat zou je doen als je oudere buurman die alleen woont ziek is?

Lees ook:ADV: Gratis advies van online specialisten bij Agis Zorgverzekeringen
Lees ook:Nederlander is best zorgzaam
Lees ook:ADV: Agis biedt internet zorgverzekering met korting
Lees ook:Alle premies van de basisverzekering in 2013
Lees ook:Ziekenhuis start polikliniek voor stervensbegeleiding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>