Stelling 3: De najaarsblues is alleen iets voor aanstellers


Vorige week berichtte ik dat veel Nederlanders weer last hebben van de najaarsblues nu de blaadjes van de bomen vallen en de dagen korter worden. Heb jij ook last van vermoeidheid en een gebrek aan energie? Of vind je het allemaal onzin en is de najaarsblues alleen iets voor watjes??

Lees ook:Het is weer tijd voor de najaarsblues
Lees ook:Vijf dagen ná keizersnede weer aan het werk
Lees ook:Drie dagen per week blind
Lees ook:Een opgewekt humeur door rustig hardlopen
Lees ook:Nederlander komt 4 kilo aan tijdens de feestdagen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Stelling 3: De najaarsblues is alleen iets voor aanstellers

 1. Machteld

  Ik heb heel erg last van najaarsblues. Vond eerst dat ik me aanstelde, maar de huisarts heeft bevestigd dat dít is wat ik heb. VOlg nu een zonnenbankkuur, ook niet goed natuurlijk (voor de huid), maar ik word er wel iets energieker en opgewekter van.

    /   Reply  / 
 2. Tilly

  Er zijn heel veel mensen die de donkere dagen niet kunnen verwerken en hier depressief van worden. Je zou voor volgend jaar eens moeten nadenken over lichttherapie. Zo krijg je geen nadelige straling op je huid maar direct via je pupil. Er zijn mogelijkheden om voor een paar euro per week een ‘daglicht’ lamp te huren. Je zult zien dat je je hier echt beter door voelt. Veel sterkte.

    /   Reply  / 
 3. J.Schouten

  zorg voor goede voeding , beweging en ontspanning.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>