Baby op komst? Verdubbel je geluk!


De trouwe bezoekers van Gezondheid.blog.nl moet het zijn opgevallen dat er al enkele weken een opvallende banner op de site staat van Artsen zonder Grenzen (AzG) met als intrigerende titel: Baby op komst? Verdubbel je geluk.

Artsen zonder Grenzen biedt medische noodhulp aan slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën. De artsen van AzG geven ook zwangerschapsbegeleiding en helpen baby’s veilig ter wereld te brengen.

Zij hebben nu de actie Baby zonder Grenzen, waarmee ze geld willen inzamelen voor moeder-en-kindzorgprojecten van Artsen zonder Grenzen in oorlogs- en conflictgebieden. Juist als je zwanger bent besef je hoe belangrijk medische zorg is. Helaas is dat er niet overal. Voor duizenden moeders en kinderen is hulp van een arts of verloskundige niet vanzelfsprekend.

Het idee is dat je aan je kraamvisitie vraagt om een gift voor Baby zonder Grenzen als kraamcadeau en zo de moeder-en-kindzorgprojecten van Artsen zonder Grenzen steunen. Voor 10 euro kan de organisatie al een bevallingskit aanschaffen, voor 25 euro kunnen ze 200 baby’s vaccineren tegen polio en voor 100 euro kunnen ze 5 baby’s een anti-hivbehandeling geven.

Zo’n sympathieke en originele actie verdient meer aandacht. Bij deze dus! Via de website van Baby zonder Grenzen kun je jezelf aanmelden. Dan krijg je een speciaal Baby zonder Grenzen actiepakket thuisgestuurd met informatiefoldertjes voor je kraamvisite, stickers en een heel leuk rompertje voor je baby!

 

Lees ook:‘Geef jonge moeder jaar vrij’
Lees ook:Dubieuze harttransplantatie bij stervende baby’s
Lees ook:Hoornse gynaecoloog veroordeeld voor dood baby
Lees ook:ADV: Koop iets leuks, help een kind
Lees ook:Veroorzaken bacteriën wiegendood?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>