Achmea houdt premie zorgverzekeringen gelijk

Ook het grootste zorgverzekeringsconcern van Nederland, Achmea, verhoogt in 2013 de premies niet. Achmea, goed voor bijna 5 miljoen verzekerden, volgt daarmee de trend van andere zorgverzekeraars die eerder de premies al bekendmaakten. Ook die bleven gelijk, of veranderden een heel klein beetje (€0,50 per maan duurder of goedkoper).

Bij Zilveren Kruis Achmea, Agis Zorgverzekeringen, Interpolis en Pro Life, die allemaal deel uitmaken van Achmea, blijven de premies voor de basisverzekering gelijk aan die van 2012. Dat geldt ook voor de premie voor de tandartsverzekeringen. 

De basisverzekering van Agis kost volgend jaar € 108,25 per maand, evenveel als in 2012. De aanvullende verzekeringen, met uitzondering van de tandartsverzekering, stijgen gemiddeld 5%.

Ook de maandpremie van het Agis jongerenmerk TakeCareNow! blijft met € 99,67 gelijk. TakeCareNow! is de zorgverzekering, speciaal bedoeld voor 18 tot en met 30 jarigen. Bij TakeCareNow! regelt de klant alles online.

De enige zorgverzekering waarvan de premie daalt, is de naturapolis (Zorgplan) van Avéro Achmea. De premie komt op € 109,25 per maand, € 0,58 per maand lager dan nu. Voor de restitutiepolis (Keuze Zorg Plan) blijft de premie voor 2013 gelijk op € 110,33 per maand.

Bron: Achmea/Agis

Lees ook:Ook VGZ verlaagt premie basisverzekering
Lees ook:CZ verhoogt zorgpremie met 11%
Lees ook:Menzis verlaagt premie basisverzekering
Lees ook:Zorgpremie in 2010 gemiddeld 50 euro duurder
Lees ook:Wat wordt de goedkoopste zorgverzekering van 2012?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Achmea houdt premie zorgverzekeringen gelijk

  1. restaurant renovation

    We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site offered us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our whole community will be thankful to you.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>