Nieuwe zorgverzekering dekt kosten tandarts

Nederland is een nieuwe zorgverzekeraar rijker die zich richt op het vergoeden van de tandartskosten. JOOiN biedt een tandverzekering voor mensen met hoge tandartskosten, en een ongevallenverzekering voor wie een gezond gebit heeft maar na een ongelukje met zijn gebit niet met hoge tandartskosten opgezadeld wil worden.

JOOiN is een initiatief van de De Tandzorgverzekering BV. Er wordt nauw samengewerkt met tandartsen en verzekeraars.

De premie is leeftijdsafhankelijk en varieert tussen de €17,45 en €20,45. Daarvoor krijg je de kosten van consult en preventie vergoed tot een bedrag van €100. Voor ingrijpende behandelingen geldt eerst een eigen risico van €500. Daarna worden de kosten vergoedt tot €2250 per jaar.

Voor mensen met een gezond gebit is de verzekering niet geschikt. Maar aangezien een ongeluk in een klein hoekje zit en de kosten van de tandarts in dat geval vies tegen kunnen vallen, is er de speciale  tandongevallen-verzekering met een hoge dekking voor een lage premie. Voor €1 per maand wordt de schade tot €1000 vergoed. Voor €2 wordt €2000 vergoed en voor €3 is dat €3000.

JOOiN biedt geen basisverzekering, die zul je dus elders moeten afsluiten.

Volgens de website komt iedereen in aanmerking voor de verzekering die tenminste 1 keer per jaar voor controle naar de tandarts gaat.

Bron: JOOiN

 

 

Lees ook:Tandartsspaarders houden geld over!
Lees ook:Wie geeft de beste dekking op steunzolen in 2014?
Lees ook:Hoe denk JIJ over een aanvullende tandartsverzekering
Lees ook:Denk goed na over je aanvullende verzekering!
Lees ook:Zorgverzekeringen 2015 vergeleken: PNOzorg

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe zorgverzekering dekt kosten tandarts

  1. hanongo

    elke andere tandartsverzekering is beter gezien het hoge eigen risico. Uitgezonderd wanneer je hoge kosten verwacht, niet aan deze verzekering beginnen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>