Stuur jij weleens een beterschapskaartje?

beterschapEen flinke verkoudheid is misschien niet direct een aanleiding om in de pen te klimmen, maar wanneer iemand wat langer uit de running is, lijkt een kaartje toch op zijn plaats. De vraag is alleen:  Stuur jij weleens een beterschapskaartje?

We zijn gewend alle hoogtepunten en mijlpalen te vieren. We staan stil bij zwangerschappen, geboortes, verjaardagen, jubilea, nieuwe banen en nieuwe huizen. Maar wat als iemand zijn been breekt of langdurig ziek wordt? Precies, dan gaat er evengoed een hard copy oppepper op de bus. Niets leuker immers, dan per post een persoonlijk bericht met handgeschreven beterschapswensen ontvangen.

Want wie knapt er nu niet op van een prachtige bos bloemen, een mand vol fruit of een beer met een pleister? En dan even niet via de mail, via Whatsapp of Facebook. Nee gewoon via de ouderwetse weg, zodat zo’n kaart een mooi plekje kan krijgen en nog eens terug wordt gelezen.

Oh, er gaat toch niets boven een kaart versturen naar diegene om wie je geeft. Wie verras jij binnenkort met een persoonlijk kaartje?

Geen reacties // Reageer