Vooral kleintjes geveld door nare griep

griep

De griep heerst nog steeds helaas. Echter lijkt de epidemie haar hoogtepunt te hebben bereikt. Het aantal gevallen lijkt niet meer te stijgen. Het zijn vooral kinderen van nul tot vier die ziek worden.Het onderzoeksinstituut Nivel heeft dat onlangs bekend gemaakt.

Twee weken

Er is sprake van een epidemie wanneer twee weken achter elkaar meer dan 51 op de 100.000 mensen griep hebben. Dat wordt bijgehouden door de huisartsen. De epidemie begon in januari en duurt nu ruim zes weken.

 

Lees ook:Wordt het een winter zonder griep?
Lees ook:Al 14 weken Griep in Nederland
Lees ook:Griepepidemie nadert Nederland
Lees ook:Milde griepepidemie in Nederland
Lees ook:Wel een griepepidemie? Of toch niet?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>