Welke medische app vind jij het best?

De smartphone is bijna niet niet weg te denken uit het dagelijks leven. Ook op het gebied van gezondheid wordt de ene na de andere application, ofwel app, gelanceerd. De website Artsennet en MedicalPHIT reiken op 20 juni de Health app award 2012 uit voor de beste medische app. En jij mag meestemmen!

Of je nou met spoed medische hulp nodig hebt, wilt weten of een moedervlek misschien kwaadaardig is of je afvraagt of er ergens een defibrillator in de buurt is. Je kunt het tegenwoordig allemaal opzoeken op je smartphone.

Op 20 juni vindt in Utrecht het Apps4Health-congres plaats, een congres over de toepassing van apps in de gezondheidszorg. Nieuw dit jaar is de verkiezing van de beste medische app gekozen door patiënten, artsen en publiek en beloond met de  Health App Award 2012.

Wil je meedoen? Je kunt vanaf nu op Artsennet.nl je stem uitbrengen. Je beoordeelt dan de efficiëntie, toepasbaarheid, effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van de apps die meedingen naar de award via een speciaal wedstrijdformulier.

Van alle ingezonden beoordelingen onthult de jury de tien beste apps. De eigenaars van de apps worden op 20 juni uitgedaagd om een elevator pitch te houden van enkele minuten over hun app. De jury reikt de beste artsen-app en de beste patiënten-app uit. Het publiek bepaalt vervolgens wie er met de publieksprijs naar huis gaat.

Bron: artsennet.nl

Lees ook:FysiOtherappy genomineerd voor Health App Award 2013
Lees ook:Huidmonitor en iP Plaslijst beste Health apps
Lees ook:Artsen willen keurmerk voor medische apps
Lees ook:Spreekkamer Online wint Beyond Borders in de Zorg-award
Lees ook:Koning onder de tandenstokers: TePe EasyPick ™

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>