Handig: eerste online tandartsenpraktijk

Een gezond gebit met mooie, sterke én witte tanden is een bepalend onderdeel van je uiterlijke presentatie. Om je tanden in topconditie te houden, is een consequente dagelijks verzorging met hoogwaardige producten essentieel. Dentsend is de eerste online tandartsenpraktijk, die zich toespitst op een uniek totaalconcept ten aanzien van professionele mondverzorging (ook cosmetisch, middels een concept voor veilig tanden bleken i.s.m. de tandarts)!

INGG0946Het assortiment van Dentsend bestaat uit diverse producten die het gebit sterk, gezond en mooier maken. Dentsend biedt tevens de mogelijkheid om op maat gemaakte producten te bestellen, zoals bleeksets, knarsbitjes en gebitsbeschermers. Ook voor online tandheelkundige adviezen, een schat aan achtergrondinformatie op het gebied van mondverzorging en het veilig en verantwoord bleken van de tanden kun je er terecht. Dit laatste dankzij een unieke online bleekmethode in samenwerking met de tandarts.

Het ontstaan van Dentsend

Het concept van Dentsend is ontstaan als gevolg van de ontwikkelingen in de Europese tandheelkundige markt. Het aanscherpen van de Europese wet op het gebied van tanden bleken en de rumoerige toestanden rondom het vrijgeven van de tandartstarieven, brachten ingrijpende veranderingen teweeg in de markt van professionele mondverzorging. Vanuit deze marktontwikkelingen is gekeken naar het huidige aanbod in de Benelux & Duitsland op het gebied van online tandartsen. In al deze landen is geen online tandarts-site te vinden die zich toespitst op een totaalaanbod ten aanzien van professionele mondverzorging, noch een website die alles onder één dak aanbiedt op het gebied van dentale specialisaties.

Wist je dat…?

v    Ongeveer 1/3 van het tandplak zit   verstopt tussen de tanden en de randen van het tandvlees

v    Ongeveer 10 tot 15% van de   Nederlanders kampt met ontstoken tandvlees (paradontitis)

v    Hinderlijke mondgeur, met name ‘s   ochtends, komt vaak door uitgedroogde mondslijmvliezen

Zo’n   45% van de Nederlandse bevolking heeft wel eens last van gevoelige tanden.

Een uniek totaalconcept als eerste online tandartsenpraktijk

Dentsend is een uniek totaalconcept als eerste echte online tandartsenpraktijk, waar de consument terecht kan voor zijn of haar mondverzorging. Alle producten met het kwaliteitsniveau van de tandarts voor een sterk, gezond en mooi gebit zijn hier verkrijgbaar tegen scherpe prijzen met een assortiment dat nog dagelijks groeit. Door een eigen tandarts in dienst te hebben, wordt de kwaliteit van alle producten hoog gehouden en is Dentsend in staat om producten aan te kunnen bieden die normaliter uitsluitend via de tandarts verkrijgbaar zijn. Door bovendien samen te werken met een tandtechnisch laboratorium, behoren ook op maat gemaakte producten zoals gebitsbeschermers en knarsbitjes tot het uitgebreide totaalaanbod.

Het Dentsend-concept bestaat uit de volgende pijlers:

 

  1. Een uniek systeem voor het aanbieden van veilige tandenbleekgels in samenwerking met de tandarts, na de wetswijziging van 1 november 2012.
  2. Een webshop met daarin alle dentale consumentenproducten op kwaliteitsniveau van de tandarts, tegen scherpe prijzen.
  3. Een geavanceerd online systeem, waarmee bepaalde tandheelkundige werkzaamheden zoals het maken van maatbitjes via een afdruksysteem en een lab online-fysiek gedaan kunnen worden.
  4. Een uitgebreide ‘infotheek’ met daarin veel gratis informatie voor consumenten over uiteenlopende dentale zaken.

 

Voor meer informatie is er de website www.dentsend.nl

of bellen met: 0186-576537

 

Lees ook:Minder naar de tandarts om hoge tarieven
Lees ook:Tanden bleken vaak onveilig
Lees ook:Tandartsen ongerust over ’bleekshops’
Lees ook:Tandarts kan helpen bij stoppen met roken
Lees ook:Thuis tanden bleken kan gevaarlijk zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>