Spinning marathon op cruise

DFDS Seaways staat op tegen kanker en organiseert samen met een groep studenten een unieke spinning marathon op haar cruiseschip. Op zaterdag 25 mei 2013 zal het cruiseschip King Seaways 100 spinningfietsen aan dek hebben tijdens de overtocht van IJmuiden naar Newcastle. Op elke fiets zal een team van vier personen 15 uur in estafettevorm fietsen. Teams kunnen meedoen vanaf 750 euro per team. De opbrengst van de actie gaat naar KWF Kankerbestrijding. Besluit je om mee te doen, dan kun je na de spinning marathon heerlijk een dagje bijkomen in Newcastle. Je beleeft dus niet alleen een uniek evenement, je kunt ook lekker shoppen of cultuur snuiven in het buitenland. En als je benen te moe zijn voor avontuur, duik je gezellig een pub in. Vervolgens vaar je ’s avonds terug om de volgende ochtend weer in Nederland aan te komen. De terugreis geeft gelegenheid om andere teams te ontmoeten en eventueel te netwerken.

Geef je gauw op!!
Je kunt je nog opgeven voor deze bijzondere spinning marathon. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een team samenstellen. Kijk voor meer informatie op www.staoptegenkanker.nl/spinning-at-sea.

Lees ook:Ruud Feltkamp wordt het gezicht van TEAM KWF
Lees ook:Ruim een ton bij elkaar gerend voor het Diabetes Fonds
Lees ook:EK voetbal leidt tot slaapgebrek
Lees ook:Tips om een kater te voorkomen
Lees ook:R E S P E C T! Met MS de berg op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>