Gulle gevers vergoeden gestolen cadeaus voedselbank

De voedselbank in Roosendaal wordt overspoeld met aanbiedingen om de sinterklaascadeautjes te vergoeden die daar dinsdagnacht zijn gestolen. Dat meldt Omroep Brabant.

Er komen nu zoveel cadeautjes binnen dat er waarschijnlijk meer terugkomt dan er is gestolen. Daarom overweegt de voedselbank nu ook met kerst cadeautjes uit te delen. Bij de inbraak werden bijna 100 pakjes meegenomen die klaarstonden in speciale sinterklaastassen.

Een zakenman uit Etten-Leur kwam in actie nadat hij over de roof had gehoord op de radio. ,,Of het nou 1000 of 2000 euro is, ik betaal het”, zegt hij. Een mondhygiëniste maakte 250 euro over voor nieuwe tandpasta; bij de roof werd ook een doos met tubes tandpasta meegenomen.

Lees ook:Problemen met de Voedselbank? Meld het!
Lees ook:Fajah Lourens steunt Voedselbank
Lees ook:6 uur lang tennissen tegen kanker
Lees ook:Meisje krijgt hartaanval nadat dief ervandoor gaat met hartmonitor
Lees ook:Gulle gevers helpen bestolen kankerpatiëntje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>