Gen5 belooft ‘n betere gezondheid

gen5Hoe voel je je?

Optimaal gezond? Ik test sinds een paar weken Gen5 en kan je melden dat ik de voordelen ervan begin te merken. Ik ben in eerste instantie minder moe en slaap beter. Ook mijn huid lijkt er beter uit te zien en mijn verkoudheid lijkt weg te ebben, maar ik ben eerlijk, ik gebruik het een week of twee en zal jullie over een paar weken weer melden hoe ik me hieronder voel. Ik geloof wel in het concept en wil het daarom graag met jullie delen.

Gen5 een uniek mineralen complex voor een betere weerstand en gezondheid en heeft inmiddels een grote klantenkring opgebouwd.

Het bedrijf dat het hoofdkantoor heeft in Alicante ( Spanje ) verzorgt van hieruit de distributie en verzending aan zijn klanten in voornamelijk Nederland.

Doordat er veel Nederlanders, Belgen en Duitsers jaarlijks Spanje aandoen voor een welverdiende vakantie, hebben veel van deze vakantievierders inmiddels een tweede vakantiehuis in deze streek ( Alicante ) of overwinteren daar om de kou in eigen land te ontlopen. Hierdoor hebben veel mensen inmiddels gehoord over gen5 en zijn werking en dit heeft er voor gezorgd dat de klantenkring in Nederland, en Belgie inmiddels is toegenomen. Mond op mond reclame is immers de beste vorm van reclame.

Gen5 zorgt vanuit Spanje dat iedereen kan werken aan een goede gezondheid.

Hoe ziet de samenstelling van dit product er dan uit?

Samenstelling Gen5

Waarom ontstaan lichamelijke klachten en welke rol kan Gen5 hier in spelen?

In deze jachtige maatschappij is het nog niet makkelijk om je te ontspannen. We zijn veel met ons hoofd bezig en kunnen dan het contact met ons lichaam verliezen. Zo kunnen zich spanningen en stress ophopen in het lichaam. Dit gebeurt vaak onbewust. Hierdoor kan het lichaam uit balans raken, met als gevolg [ pijn ]klachten een lichaam dat uit balans is door ziektes of een ongezond leven (stress, roken, weersomstandigheden, fijnstof in de lucht ,CO2 vocht e.d.) is dus uit balans en mist ook naarmate we ouder worden een belangrijke bouwsteen namelijk Silicium.
Silicium wordt vooral aangetroffen in weefsels die een zekere taaiheid of starheid moeten hebben zoals botten, pezen, gewrichtsbanden, kraakbeen, vaatwanden (aorta),bindweefsel, huid, haren, nagels maar ook de milt, de pancreas (of alvleesklier), de lever, de nieren, het hart, en de schildklier. Het belangrijkste bestanddeel van Gen5 is Silicium.
Silicium activeert weer alle belangrijke bouwstenen in het lichaam en zorgt dat het lichaam weer optimaal kan functioneren en werkt tevens preventief tegen ziektes en kwalen die het lichaam aanvallen.
Silicium is ook betrokken bij de verkalking van botten, het is een synergist van calcium en wordt in hoge concentraties aangetroffen in die delen van het bot waar verkalking plaatsvindt. Silicium heeft een gunstig effect bij o.a. Reuma, Artrose en botbreuken.
Het is noodzakelijk, en in het bijzonder na de leeftijd van 40 jaar, een regelmatige aanvulling van silicium te krijgen dat door het lichaam opgenomen kan worden omdat:
1. Silicium, zoals we ze terugvinden in de natuur, kan praktisch niet opgenomen worden door het lichaam
2. Het is bewezen dat silicium een essentieel element is voor ons lichaam (collageen, kraakbeen, bot en elastine)
3. Silicium is haast verdwenen uit onze moderne voeding.
4. Bovendien vermindert de hoeveelheid silicium in ons lichaam te snel naargelang de leeftijd.
5. Het siliciumgehalte van ons bloed wordt voornamelijk bepaald door ons vermogen silicium op te nemen.
Ook al heeft men jarenlang gedacht dat Silicium als element te verwaarlozen was, wordt nu duidelijk dat silicium het eerste beschermingsschild van het lichaam vormt.
Nu duidelijk is dat Silicium onmisbaar is voor het menselijk lichaam wordt ook duidelijk wat Gen5 kan betekenen voor mensen met lichamelijke klachten maar zeker niet onbelangrijk ook voor de gezonde mens waar ziektes wel op de loer liggen zonder dat men dit in de gaten heeft.
Het spreekt voor zich dat een tekort in het lichaam dat ontstaan is door jarenlange gebrekkige aanvoer van Silicium ( verarmde voeding en of leeftijd ) niet in een paar weken tijd aangevuld kan worden. Silicium moet langdurig gebruikt worden vooraleer het zijn unieke kracht opnieuw optimaal kan ontplooien. Gen5 en zijn werkzame elementen waaronder Silicium helpt u dit doel te bereiken, en brengt uw gezondheid opweg naar een gezonde toekomst.
 Samenstelling Gen5
Het Gen5 mineralencomplex bevat de volgende ingrediënten:
Silicium
Silicium is te vinden in bindweefsel, haar en nagels. Deze stof komt tegenwoordig niet veel meer voor in de voeding. Enkele symptomen bij een gebrek aan silicium zijn zwakke broze nagels (die meteen afbreken), droog dor haar en rimpels. Rimpels kunnen ontstaan omdat dit mineraal nodig is voor het vormen van bindweefsel dat de huid van binnenuit ondersteunt.
Bronnen van silicium zijn onder andere: volkoren granen, groente, voedingsvezels, citrusvruchten en hard drinkwater. Meer informatie over Silicium.
Selenium
Een groot aantal mensen heeft een chronisch tekort aan selenium. Selenium komt voor in het enzym glutathionperoxidase, dit enzym heeft een sterke anti-oxidante werking. Verder helpt selenium bij het regelen van de bloeddruk, het verhoogt de weerstand en helpt bij de afvoer van giftige metalen uit het lichaam. Ook speelt selenium een rol bij het vormen van coënzym Q10, een coënzym betrokken bij het omzetten van voedsel in energie.
Bronnen van selenium zijn onder andere: volkorenbrood, knoflook, noten, zemelen, groente, orgaanvlees, melk en vis.

Magnesium
Magnesium wordt ook wel het antistress mineraal genoemd. Dit mineraal is een belangrijke voedingsstof voor de hersenen. Het verhoogt de weerstand tegen stress, depressies, spanningen en gaat geestelijke vermoeidheid tegen. Magnesium versterkt bovendien het geheugen en het concentratievermogen. Verder is magnesium betrokken bij het vrijmaken van energie uit de voeding en het goed functioneren van het zenuwstelsel en de spieren. Tenslotte is dit mineraal betrokken bij het vormen van sterke botten en tanden en is het werkzaam als co-factor van B- en C vitaminen.

Bronnen van magnesium zijn: groene bladgroente, noten, zilvervliesrijst, sojabonen, volkorenproducten, peulvruchten en vis. Meer informatie over Magnesium

Calcium
Calcium is het mineraal dat in de grootste hoeveelheid (ca. 1,5 kg) in het lichaam terug te vinden is. Van de totale hoeveelheid is 99% aanwezig in de botten en tanden. Calcium is een van de belangrijkste bouwstoffen van het skelet. Het resterende deel bevindt zich in de organen, het bloed en de spieren.

Calcium wordt in de spiercellen opgeslagen in bepaalde celorganellen. Als er een zenuwimpuls van de hersenen naar een spier wordt gestuurd, komen daardoor de calciumionen vrij. Hierdoor spant de spier zich aan. Het mineraal is onmisbaar voor een goede hartfunctie en het speelt een rol bij de overdracht van de zenuwimpuls. Calcium heeft ook een regulerende werking op de bloeddruk en het is betrokken bij bloedstollingprocessen.

Voedingsstoffen met veel calcium zijn: groene groente, kaas, melk, zuivelproducten, vis, noten en hard kraanwater. Meer informatie over Calcium
Zink
Zink speelt een rol in honderden biologische processen in het lichaam. Het is onder andere betrokken bij de synthese van DNA, RNA en hormonen (testosteron). Het mineraal is ook betrokken bij de vitamine A functie en bij het metabolisme van koolhydraten, alcohol en vetzuren. Zink werkt als co-enzym van het enzym superoxide dismutase (SOD), dat het lichaam tegen vrije radicalen beschermt. Zink is ook van belang voor het immuunsysteem. Symptomen van een te laag zinkniveau zijn: verminderde weerstand, haaruitval, vermoeidheid, witte plekken op de nagels, prikkelbaarheid, huidproblemen en een gebrekkige eetlust.

Belangrijke bronnen van zink zijn onder andere: oesters, vis, (orgaan)vlees, groente, paddenstoelen, volkoren producten, melk, eidooier en gist. Meer informatie over zink.

Het verschil tussen Gen5 Health en Gen5 Energy is dat de Energy variant Taurine en MSM bevat in plaats van Magnesium en Calcium.(MSM staat voor Methylsulfonylmethaan) .

Taurine
Taurine is het meest voorkomende aminozuur in het menselijk lichaam, het vervult een belangrijke functie in het metabolisme van de mens. Taurine geeft energie en is belangrijk voor een goede cardiovasculaire gezondheid. Het aminozuur is vooral van belang in elektrisch actieve weefsels, en wordt om die reden hoofdzakelijk teruggevonden ter hoogte van het centraal-zenuwstelsel, de skeletspieren, het hart en de hersenen.

Taurine komt voornamelijk voor in eiwitrijk voedsel, zoals vlees, vis, schaaldieren, gevogelte en eieren. Meer informatie over Taurine.

MSM
MSM (methylsulfonylmethaan) is een vorm van organisch gebonden zwavel.

Het therapeutische effect van zwavel is al heel lang bekend. Al in de oudheid was het baden in de zwavelrijke hete bronnen, vaak van vulkanische oorsprong, een geliefde methode om van pijnklachten af te komen, vooral van reumatische aard. In veel hedendaagse kuuroorden blijkt het water ook vaak rijk te zijn aan zwavelverbindingen.
MSM komt ook in voedsel voor, maar in zeer kleine hoeveelheden en veel gaat bij het kookproces verloren. Veel mensen blijken dan ook ongemerkt een tekort te hebben. Naarmate de leeftijd stijgt, gaat de hoeveelheid MSM en zwavel in het lichaam achteruit. De vele lichaamsprocessen waarbij zwavel betrokken is, functioneren dan minder goed, wat op den duur allerlei verouderingsverschijnselen tot gevolg heeft.

Samenstelling van 10 druppels Gen 5 Health 

Silicium (Si) 4 mg
Selenium (Se) 40 micro-gram
Zink (Zn) 1,25 mg
Magnesium (Mg) 3,75 mg
Calcium (Ca) 7,5 mg
Boor (B) 0,5 mg
Mangaan (Mn) 400 micro-gram
Vitamine C 20 mg
Foliumzuur 100 micro-gram
Bevat tevens Citroenzuur,
L-carnitine, pectine en demi-water

Lees ook:5 tips voor magnesium rijk dieet
Lees ook:Natuurlijke zuiverheid mineraal- en bronwater gegarandeerd
Lees ook:Gen5 na de nieuwjaarsduik
Lees ook:Ingrid voelt zich super healthy sinds het gebruik van Gen5
Lees ook:Calcium en ijzer verhogen risico longkanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>