Haaruitval door kanker?

Hierbij tips over wat te doen bij haaruitval bij kanker van onze columnist Hans J. Diks.

Kanker is een ziekte die bij hen die er door worden bezocht veel pijn aandoet. Als daar dan ook nog haaruitval bij komt is dat voor velen, en zeker voor vrouwen, een zaak die hen extra veel pijn doet.

Wat te doen

Een van de beste hulpmiddelen om er toch leuk uit te blijven zien is het gebruik van sjaals. Zeker in de zomer als een pruik te warm is. Daar komt bij dat er heel veel mogelijkheden zijn om een sjaal te knopen waardoor het op een gegeven moment leuk wordt om weer eens wat nieuws te proberen met je sjaals.

Hieronder kan je wat toepassingen vinden voor het gebruik van sjaals.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijk

Belangrijk is de keuze van het materiaal. Omdat de huid nu extra gevoelig is vermijdruwe stoffen. De stof moet zacht en soepel zijn zodat je zodra je gewend bent de sjaal als het ware niet meer voelt.  Als je een sjaal, of materiaal voor een sjaal koopt wrijf het tegen de huid en vergelijk het met meerdere stoffen. Het materiaal is in dit geval belangrijker als de kleur of het patroon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

check ook:

www.haarconsument.nl (haarproblemen)

Foto-s: www.justhair.nl

Gratis onafhankelijke nieuwsbrief door Hans J.Diks over meer dan 40 haarproblemen op: www.haarconsument.nl

 

Lees ook:Helena Christensen ontwerpt sjaals voor vrouwen met kanker
Lees ook:Chemotherapie en haaruitval
Lees ook:Kans op kanker na je 80ste nihil
Lees ook:‘Antirimpelcrèmes veroorzaken kanker’
Lees ook:Last van luizen? check deze video!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>