Je vingers aflikken op het Viva Las Vega’s Food Festival

Plantaardig eten is hip! Van het succes van de Vegetarische Slager en de VeganChallenge in Nederland tot de livestyle-change van Beyonce en Jennifer Lopez in de Verenigde Staten: de vegarevolutie barst overal los. Voor wie zich ook wil onderdompelen in de wereld van vegetarisch of veganistisch eten, is er dit jaar voor de vierde keer het Viva Las Vega’s Food Festival. Vandaag start de ticketverkoop op www.vlvfoodfestival.nl

Check de site , ze hebben hele leuke workshops!!

Lees ook:Wil je gratis afkicken van vlees?
Lees ook:‘Oermens in ons is schuldig aan overgewicht’
Lees ook:Nationale Verwendag voor vrouwen met kanker
Lees ook:‘Blije mensen eten beter’
Lees ook:Guinness Book of Records poging tijdens Food Revolution Day

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>