Superlekker & gezond, Gen5 Maaltijdvervangers

chocolocDe markt van maaltijdvervangers heeft er een concurrent bij, want voedingssupplementenfabrikant Gen5 heeft onlangs een aantal smakelijke & verantwoorde shakes gelanceerd, die ontzettend lekker zijn, die zorgen dat je gezond afvalt en die bovendien ook nog eens boordenvol essentiele voedingstoffen zitten.

Wij van gezondheid.blog hebben een aantal smaken getest te weten ‘Aardbei’, ‘Vanille’ en ‘Chocolade’. Alle drie de smaken zijn heerlijk. Je kunt ze mengen met  magere melk, sojamelk of water, maar net hoe het voor jou het lekkerst smaakt. Zelf heb ik gebruik gemaakt van de verhouding twee scheppen shake en 350 ml ongezoet amandelmelk.

Ik gebruik ongezoet amandelmelk, omdat dit gezond is en er bovendien geen suikers in zitten.! Ik heb de shakes gebruikt om o.a. mijn lunch en ontbijt te vervangen, maar je kunt uiteraard ook je ontbijt en je diner vervangen. Ook dit doe je naar behoefte. Als je het goed doet, kun je binnen een maand tijd zeker drie kilo minimaal verliezen. Ook dit is uiteraard afhankelijk van je bouw en verschilt van persoon tot persoon. Er zijn bij ons ook verhalen bekend van mensen die na een week gebruik van deze maaltijdvervanger al twee kilo kwijt waren geraakt. Het gemiddelde bedraagt één kilo per week.

Waarom de Gen5 maaltijdvervangers?

In de Gen5 maaltijdvervangers zitten alle noodzakelijke voedingsstoffen. De ” Gen5 ” methode werkt door het vervangen van twee maaltijden per dag met een vetarme maaltijdvervanger met lage calorieën en rijk aan vitaminen. Deze maaltijdvervanger is speciaal voor dit doel ontwikkeld en heeft een unieke samenstelling, die in grote mate het succes van de behandeling bepaalt. Juist omdat de maaltijdvervanger alle noodzakelijke essentiële voedingsstoffen voor het lichaam bevat en een berekende relatie tussen macronutriënten, vitamines en mineralen bevat. Door deze correcte relatie tussen de aminozuren, vitaminen en mineralen die daarin aanwezig zijn, wordt de stofwisseling gestimuleerd om het verbranden van vet te bevorderen en wordt het jojo-effect vermeden. Het op de juiste plaatsen verbranden van vet.

Het op de juiste plaatsen verbranden van vet.

Met andere woorden, de Gen5 maaltijdvervangers voorziet het lichaam met verschillende voedingsstoffen, die noodzakelijk zijn voor een goede gezondheid. Alle essentiële voedingsstoffen zijn aanwezig zodat het onderhoud van de lichaamsfuncties (ademhaling, waarbij de hartslag, de temperatuurregeling van het lichaam) en alle andere functies die het lichaam levend houden optimaal zonder tekortkomingen kan verlopen. Aangezien de essentiële voedingsstoffen grotendeels aanwezig zijn, zal het lichaam het dieet niet ervaren als een proces van verhongering en worden de extra reserves vet gebruikt voor het vrijmaken van energie om deze functies gladjes te laten verlopen.

Gen5 werkt alleen met 100% natuurlijke smaakstoffen

Gen 5 onderscheidt zich van andere maaltijdvervangers, omdat ze alleen gebruik maken van natuurlijke smaakstoffen. De smaakstoffen zoals in de Gen5 maaltijdvervanger zijn substanties die worden gehaald uit plantaardige of dierlijke materialen en die niet chemisch verder gewijzigd of veranderd worden. Een voorbeeld is vanille extract.

De Gen5 methode: Een gezonde geest in een slanker lichaam.

Bijna iedereen is op een of andere manier druk bezig met zijn of haar gewicht. Dieet, gewicht verliezen en dan zet het weer aan … voor velen is dit een nooit eindigende worsteling. Wil je afslanken? Doe het dan op een slimme manier, koester je gezondheid en voel je meer op je gemak met je lichaam. Lekker eten is leuk om te doen, maar goede gezondheid en er goed uitzien zijn net zo belangrijk. De “Gen5 “ methode” creëert de optimale balans tussen deze belangen en beëindigt eens en voor altijd de “dieet”-cyclus en het jojo-effect.

Wil je afslanken? Doe het dan op een slimme manier, zodat je altijd slank blijft.

Heb je genoeg van die cyclus van het snel verliezen van kilo’s en vervolgens even snel deze weer terug krijgen? Probeer dan de Gen5 Methode! Om kilo’s te verliezen en dat kleiner formaat te behouden, moet je je eet-en leefgewoonten en levensstijl nogal aanpassen. Dat betekent niet, dat je van nu af aan elke dag moet oefenen, vooral als je niet zo sportief bent. Of dat je nooit meer chips kunt eten, vooral als je die zo lekker vindt.

&

De Gen5 methode gaat nog verder. Naast het verzorgen voor een gewichtsverlies van 1 kg per week garandeert het ook een betere gezondheid op korte en lange termijn. Resultaat = Een energieker, slanker, beweeglijker en gezonder lichaam. Je zult je geweldig voelen in je lichaam! En iemand, die zich goed voelt, zal energie uitstralen en daarmee je innerlijke en uiterlijke schoonheid versterken!

Ideaal ook voor kinderen die slecht eten 

Wij geven deze maaltijdvervanger een 8 op de schaal van 1 tot en met 10. Bovendien kun je deze shake ook aan een kind geven die bijvoorbeeld slecht eet. In één shake zitten alle vitamines die een kind nodig heeft op een dag. Een pot bevat 750 gram en kost  40 €

Voor meer info:

http://www.gen5.eu/nl

shakeshake

Lees ook:Fabel: Als je zo weinig mogelijk eet, val je het meeste af
Lees ook:Atkins-dieet werkt het best
Lees ook:Afslanken met een stevig ontbijt
Lees ook:Dieetgoeroe Montignac (66) overleden
Lees ook:Voedingscentrum: alleen rauw eten niet gezond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>