Ideaal : kinderzonnebrillen die niet breken of stuk gaan

Iedere ouder herkent het probleem wel: kinder zonnebrillen raken snel zoek of gaan kapot. Dat weerhoudt veel ouders ervan om een goede zonnebril voor hun kinderen aan te schaffen. Babiators heeft voor dit probleem een geweldige oplossing bedacht! De supergave Babiators zonnebrilletjes zijn onbreekbaar. Raakt de bril binnen 1 jaar kwijt of gaat deze toch stuk, dan wordt de bril vervangen door een nieuwe!

Unieke eigenschappen
Babiators baby en kinder zonnebrillen zijn gemaakt van sterk en buigzaam BPA-vrij rubber. Dit maakt de zonnebril niet alleen onbreekbaar, maar zorgt er ook voor dat de bril een stuk comfortabeler zit, dan een zonnebril van hard plastic. Babiators zonnebrillen beschermen de gevoelige kinderogen voor 100% tegen UVA en UVB stralen. De unieke Verlies & Breuk garantie en de coole uitstraling zorgen voor gegarandeerd succes bij ouders èn kinderen.
Waar te koop?

De Babiators zonnebrilletjes zijn ontwikkeld door een piloot uit de USA, waar deze piloten zonnebrillen voor kinderen al razend populair zijn. De Babiators zonnebrillen zijn nu in Nederland verkrijgbaar bij KidsPlaza.nl. Een zonnebril kost € 29,95, er is keuze uit 4 kleuren (zwart, wit, blauw en roze) en 2 maten (0-3 jaar en 3-7+ jaar). KidsPlaza.nl heeft naast de zonnebrillen een ruim assortiment UV zwemkleding, drijfpakjes, zwemvesten en andere reisartikelen.

Samen in actie voor de kleintjes

Het Oogfonds wil ouders bewust maken van de gevaren van zonnestraling voor kinderogen. De ogen van kinderen zijn extra kwetsbaar voor UV-straling. Hoe jonger het kind, hoe gevoeliger de oogjes. Een goede zonnebril is daarom juist voor kinderen erg belangrijk. Kidsplaza.nl steunt het streven van het Oogfonds om kinderogen te beschermen. Daarom doneert Kidsplaza.nl van iedere verkochte zonnebril 10% aan het Oogfonds!

Lees ook:Voorkom oogschade, schaf een zonnebril voor je kind aan
Lees ook:Kinderogen zijn gevoeliger voor zonlicht
Lees ook:Heb jij je zonnebril altijd bij je?
Lees ook:Voorkom bijziendheid en verplicht je kids buiten te spelen
Lees ook:Je zonnebril is zooooooo belangrijk!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>