Volg online: Ik Eet Suikervrij cursus!

Voel je je moe, ziet je huid er vaal uit en zijn je haren grauw? Het zou zomaar kunnen dat je teveel suiker eet.

Online kun je een – ik eet suikervrij cursus – volgen.In de gratis Ik Eet Suikervrij Cursus leer je alles over het lezen van etiketten om zo de producten zonder suiker te kunnen kopen. In een aantal stappen ga je terug naar puur eten. Ik ga de uitdaging aan.

 

Lees ook:Afkicken van suiker
Lees ook:Ben jij ook een sugar-junkie?
Lees ook:Kleurcode moet gezondheid van eten aanduiden
Lees ook:Win 1000 euro met de Etiketten Loterij!
Lees ook:Suiker veroorzaakt geen hyperactiviteit

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Volg online: Ik Eet Suikervrij cursus!

 1. Sylvia

  Een goede manier om af te vallen is met een koolhydraatarm dieet, omdat koolhydraten erg slecht voor ons zijn. Het zit hem vaak niet in de suikers, maar in de koolhydraten (want die worden ook omgezet in insuline).

    /   Reply  / 
 2. Marlene

  Zodra wij suikers of snelle koolhydraten eten stijgt onze bloedsuikerspiegel. Onze alvleesklier maakt vervolgens insuline aan om de bloedsuikerspiegel weer omlaag te brengen.

  Suikers zijn koolhydraten en worden in het lichaam omgezet in kleine deeltjes. Hieruit worden in ons lichaam alle bruikbare voedingsstoffen opgenomen en de rest wordt uitgescheiden via ons lichaam.

  Koolhydraten hebben wij nodig en krijgen wij binnen via groenten en fruit. Daarnaast kan met kiezen voor langzame koolhydraten zoals volkoren producten. Je valt alleen af als je een levenswijze volgt die past bij je levensstijl. Het elimineren van bepaalde voedingsproducten kan moeilijk zijn voor sommigen.

  Kijk eens op http://www.sportsnuts.nl. Hier zijn allerlei natuurlijke producten die vol zitten met voedingsstoffen. Voornamelijk noten zorgen ervoor dat onze bloedsuikerspiegel stabiel blijft en zit vol gezonde vetten en mineralen! En… Ook hier raak je echt niet dik van ;)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>