Bomvol vitamine C: boerenkoolchips

Je bent niet zo gek op groente, maar wel op chips. Dan hebben wij een mooie suggestie voor je:

Boerenkool, de typisch Hollandse wintergroente is wereldwijd mega populair en meer dan trendy. Het wordt zelfs een ‘superfood’ genoemd, vanwege de heel gezonde eigenschappen en hoge voedingswaarden. Nieuw bij Albert Heijn is RawLicious Boerenkool Chips, de lekkere biologische snacks die voldoen aan de gezonde snackbehoefte. Boerenkool Chips zijn licht en krokant en zijn perfect als verantwoord tussendoortje.

Gezond snacken is inmiddels meer dan een trend. Raw food, super foods, clean eating en pure eating zijn populaire manieren van consumeren geworden. De consument wil lekker én gezond eten en let steeds kritischer op de voedingswaarde van producten. Dat geldt ook voor tussendoortjes en snacks.

Boerenkool, de vezelrijke ‘Queen of Greens’ met meer vitamine C dan een sinaasappel!

Boerenkool is een regelrecht ‘superfood’, rijk aan voedingsstoffen en een bron van antioxidanten. Deze ‘Queen of Greens’ bevat maar liefst 100 mg vitamine C per ons. Dat is 125% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Vitamine C ondersteunt een goede weerstand samen met vitamine A. Boerenkool heeft bovendien een hoog vezelgehalte en bevat geen vet (100 gram boerenkool bevat 46 kcal en 2,5 gram vezels). Boerenkool heeft een hoge voedingsdichtheid, wat betekent dat er veel voedingsstoffen in zitten. De vezels in boerenkool zorgen dat je langdurig een verzadigd gevoel hebt.

Meer calcium dan melk en rijk aan bouwstoffen voor een gezond lichaam

RawLicious biologische Boerenkool Chips zijn gezond, knapperig en zeer voedzaam en zijn gemaakt van gedroogde biologische boerenkool. In 2013 won deze chips het predikaat “Best New Food Product” tijdens de Natural & Organic Europe Awards in Londen. De chips bevatten meer calcium dan melk, zijn laag in calorieën en bevatten weinig tot geen vet. RawLicious Boerenkool Chips bevat naast de vitaminen A en C tevens vitamine en E, calcium, kalium en foliumzuur. Het is dus niet alleen heel erg lekker, maar ook goed voor je ogen, huid en botten.

Gecertificeerd biologisch, 100% natuurlijk, lekker knapperig en voedzaam

De RawLicious Boerenkool Chips worden gedroogd in plaats van gebakken bij een temperatuur onder de 35°C, volgens het raw-food principe. Dit zorgt ervoor dat alle essentiële voedingsstoffen én smaken optimaal intact blijven. De speciale, hoogwaardige verpakking zorgt ervoor dat de chips lekker knapperig blijven. De RawLicious Boerenkool Chips zijn gecertificeerd biologisch door de Soil Association en bevatten geen kunstmatige smaakstoffen, additieven of conserveringsmiddelen.

Verkrijgbaar in drie heerlijke smaken

RawLicious Boerenkool Chips zijn op smaak gebracht met verse biologische ingrediënten en wordt handgemaakt door RawLicious in het Verenigd Koninkrijk. De chips is in Nederland verkrijgbaar in drie heerlijke smaken, te weten: “Double Pepper Twist”, “Indian Spice Twist” en “Thai Chilli Twist”.

RawLicious Boerenkool Chips wordt op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda.

De chips is verkrijgbaar vanaf heden 2015 bij Albert Heijn, alsmede via de website: www.albert.nl

Advies verkoopprijs:

RawLicious Boerenkool Chips        € 3,49/40 g.

Voor meer informatie is er de website: www.boerenkoolchips.com

Lees ook:Gezond: Pur Natur roeryogurth
Lees ook:Fruit gezonder mét schil
Lees ook:‘Normen vitamine D kunnen omhoog’
Lees ook:Gezonde paarse chips in de maak
Lees ook:Voedingscentrum: 3-4 glazen melk blijft gezond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>