Gezond: thuis fitnessen met Carlos Lens

carlos

Supercool nieuws! Vandaag lanceert Carlos Lens, de bekendste personal trainer en wellbeing coach van Nederland,  het nieuwe fitness concept ‘By Carlos’.Via dit online platform vindt men vele mogelijkheden. Naast workouts die online te volgen zijn, kan je ook hulp en advies krijgen over voeding en lifestyle. Persoonlijke coaching door Carlos zelf alsmede advies van ervaren voedingsdeskundigen behoort tot de mogelijkheden.

‘Ongeveer 20 procent van de Nederlanders doet aan fitness en 63 procent daarvan gaat naar een sportschool. Dat betekent dat 37 procent thuis traint. Mensen gaven vaak aan met mij te willen trainen, maar niet in de buurt te wonen of het niet te kunnen veroorloven en dergelijke. Vandaar dat ik nu mijn trainingsmethode naar de mensen breng middels ‘By Carlos’ en het voor eenieder mogelijk is met mij te trainen. Het is tijd voor fitness 3.0. In korte tijd resultaat behalen’ , aldus Carlos.

De fitnesspersonality die onder andere Bridget Maasland, Linda de Mol, Liza Sips en Monique Collignon traint, is nu bereikbaar voor iedereen. ‘By Carlos’ is volledig gebaseerd op de visie van Lens en richt zich op drie pijlers; training, voeding en rust. Volgens Carlos een onlosmakelijk met elkaar verbonden driehoek. Deze visie is vertaald naar een online platform zodat het voor eenieder mogelijk is om van zijn training en coaching gebruik te maken, op ieder geschikt moment en vanaf elke locatie.

Carlos heeft al meer dan 20 jaar ervaring in fitness en personal training en heeft al honderden mensen geholpen om fitter, slanker en gezonder te worden. Deze kennis gaat hij nu delen en is voor iedereen toegankelijk.

Onlangs was de trainer van bekend Nederland te gast bij de DJ’s van De Avondploeg van 538 om over zijn nieuwe concept te vertellen. Ter plekke gingen de mannen de uitdaging aan om een week lang met Carlos te trainen volgens het HIT20 principe. Dit is de allernieuwste workout van Carlos en deze is direct via het online platform te volgen. Het is een intensieve total body workout van maar 20 minuten waarbij men alleen het eigen lichaam gebruikt.

Het is voor ieder niveau geschikt aangezien er verschillende uitvoeringen per oefening gedaan kunnen worden. Tijdens de uitzending werden luisteraars opgeroepen aan de challenge mee te doen en zich hiervoor op te geven. Vandaag zal om 20.00 uur  in de studio van Radio538 dan ook de grootste live training ooit plaatsvinden; 53KR8. Hiermee maakt 538 er meteen een recordpoging van. Deze is live te volgen via YouTube. Een aantal luisteraars maakt kans om live aanwezig te zijn. De overige kunnen de workout dus volgen via YouTube en op deze wijze bijdragen aan het record.

Lees ook:Laat je sportieve ik eens zien! #breakyourselfie
Lees ook:De locaties van il fiore healthcenters
Lees ook:HIIT is de nieuwe hit op sportgebied
Lees ook:Probeer Weight Watchers Online nu 1 week gratis
Lees ook:Win een comedian die op 25 januari jouw baan een dagje overneemt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>