Journalisten kunnen vandaag een ‘live’ besnijdenis volgen

Daar lykt het wel op, want de bloedmooie dokter Nathalie van Amsterdam viert vandaag haar 10:000e besnijdenis en wil op deze originele wijze haar boek 10.000 Cabrio’s onder de aandacht te brengen.

Dat zij voor de 10.000 keer een penis besnijdt vormt bovendien een bijzonder nationaal en Europees record! De belanghebbenden hebben  toestemming gegeven om het te filmen en/of uit te zenden. De ingreep vindt straks plaats tussen 11 en 13.00 uur in Gouda.

Nathalie van Amsterdam voorziet overal ter wereld haar penissen met een schaar, naald en draad van een ‘open dakje’. Hiermee verwijst ze naar een auto met een open dak, een cabriolet, noemt ze haar besneden piemels dan ook ‘cabrio’.

Ze komt nu met een boek dat de titel 10.000 Cabrio’s heeft meegekregen. Tegelijkertijd met de ingreep wordt het boek gepresenteerd in de Goudse vestiging van Besnijdeniscentrum Nederland. Er zijn tien vestigingen, in Amsterdam, Almere, Arnhem, Breda en Valkenswaard, Gouda, Maastricht, Rotterdam en Den Haag.

In het boekje van de – mogelijke recordhouder besneden penissen – geeft deze vrouwelijke arts ook een exclusief inkijkje in de belevingswereld van islamitische ouders. Er wordt door westerse ogen meegeleefd met de belangrijkste gebeurtenis die een islamitische jongen in zijn leven te wachten staat. Daarnaast geeft het boek medische informatie waar ouders van kleine kinderen en volwassenen hun voordeel mee kunnen doen en levert tevens maatschappijkritiek, met name op het stelsel van zorgverzekeringen.

Het boek 10.000 Cabrio’s  is vanaf zaterdag 7 maart in elke boekhandel verkrijgbaar voor 16,95 euro.

 

Lees ook:‘Besnijdenis jongens is discriminatie’
Lees ook:‘Weigering hulp van mannelijke arts strafbaar’
Lees ook:Besnijdenis geeft niet minder seksplezier
Lees ook:WHO: besnijdenis kan miljoenen mensenlevens redden
Lees ook:Minder kans op prostaatkanker na besnijdenis

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Journalisten kunnen vandaag een ‘live’ besnijdenis volgen

 1. robin vermeulen

  ik heb een probleem met mijn vooruid
  wat moet ik dandoen daar mee

    /   Reply  / 
 2. robin

  ik heb probleemen met mijn voorhuid wat moed ik dandoen
  met de eike
  want ik heb heel veel last

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>