Nieuwe website STZ-ziekenhuizen online

De nieuwe website van de STZ is online. De ambitie was om de nieuwe versie meer vraaggericht te maken, de herkenbaarheid van de ziekenhuizen te vergroten, minder tekst en meer beeld te gebruiken en meer nieuws te brengen.

Binnen de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) werken 27 topklinische ziekenhuizen nauw samen aan het continue verbeteren van de Nederlandse ziekenhuiszorg. Ieder aangesloten ziekenhuis biedt topklinische zorg en verzorgt opleidingen van medisch specialisten, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals.

Daarnaast richten zij zich allen op toegepast medisch wetenschappelijk onderzoek en dragen volop bij aan innovatie en kwaliteitsverbetering.

De ziekenhuizen denken samen met de vereniging na over de toekomst van de ziekenhuiszorg en zorgen dat voor de patiënt waardevolle veranderingen ingebed raken in de ziekenhuisorganisatie. Daarnaast ontwikkelen ze medisch technische- en organisatorische innovaties.

Op de nieuwe website worden de drie pijlers topklinische zorg, opleiden en onderzoek helder toegelicht. Daarnaast wordt ondermeer innovatie gespecificeerd. Dit gaat zowel over medisch technische innovaties als over vernieuwingen in het zorgproces. Allen zijn zij erop gericht direct winst te boeken voor de patiënt. U vindt de nieuwe website, net als voorheen via: www.stz.nl

http://www.stz.nl

Lees ook:Ziekenhuizen benutten website onvoldoende
Lees ook:Ziekenhuizen kijken bij elkaar in de keuken
Lees ook:Onafhanelijk online vergelijkingsplatform voor de zorg gelanceerd
Lees ook:Goed zo, ziekenhuis!
Lees ook:Patiënt kan steeds sneller naar huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>