Koningin Maxima ontbijt met koffie, yogurth en vruchten

Gisteren zijn de koningsspelen door koning Willem Alexander en koningin Maxima geopend. Door een journalist van de NOS werd hen gevraagd hoe gezond zij ‘s morgens ontbijten. Ze gaven daar openhartig antwoord op en zo blijken de royals te ontbijten met yogurth, vruchten en koffie. Boterhammen eten ze niet. Volgens de koning eten ze thuis heel erg gezond, veel vezels ook heeft koningin Maxima laten weten. Op de vraag of ze liever melk of jus d ‘organge drinken, antwoorden de royals verschillend. Zo maak je onze koningin ‘s morgens blij met een verse jus en gaat de koning voor een beker koude melk. Het interview kun je hier terugzien.

https://nl-nl.facebook.com/nos

 

 

 

 

Lees ook:De Koningsspelen willen duidelijk maken dat sporten héél gezond is voor kids
Lees ook:‘Beatrix is een gezonde jonge en knappe koningin’
Lees ook:Zonder ontbijt eerder ontmaagd
Lees ook:Goed ontbijt schiet er nogal eens bij in
Lees ook:Happy 2013!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>