Wat wil je? Fitter zijn? Een platte buik?

We willen allemaal gezond , fit en slank zijn, toch? Helaas ligt dit niet voor iedereen binnen handbereik. De nieuwe health programma’s van Boost your Body bieden uitkomst. Met een voedings- en trainingsplan op maat, een persoonlijke aanpak en extra motivatie door leuke verrassingen kan iedereen zijn of haar doelen bereiken.

Boost your Body is een initiatief van Boost Your Health, dat als missie heeft om haar klanten zowel van binnen als buiten mooi te laten voelen. Om dit te bereiken zijn een aantal health programma’s ontwikkeld, die vandaag van start gaan. Elk programma is uniek en is gebaseerd op het doel dat de deelnemer wil behalen. Voor de één is dit de Kickstart en voor een ander een traject van meerdere maanden.

Mooier, sterker en zelfverzekerder
De Boost your Body programma’s bieden deelnemers persoonlijke begeleiding, zodat zij kunnen worden wie ze eigenlijk willen zijn. Deelnemers werken samen met een professioneel team van voedingsdeskundigen, personal trainers, psychologen, health – en mindfulness coaches naar hun ultieme doel toe. Geen standaard sportschema’s en lijsten met voedingsmiddelen die wel of niet gegeten mogen worden, maar een trainingsschema en voedingsplan op maat. Boost your Body zorgt voor een make-over body transformation for life.

Bijzonder aan de Boost your Body programma’s is de persoonlijke aanpak en het inzetten van leuke verrassingen, als extra motivatie voor de deelnemers. Want dat zijn precies de dingen waarop mensen vaak afhaken bij het behalen en behouden van een gezonde leefstijl. Boost your Body zorgt ervoor dat doelen wél bereikt worden. Zij zijn daarmee de eerste in Nederland die op maat gemaakte health programma’s aanbieden.

Voordelen van een membership
Er worden verschillende health programma’s aangeboden, die aansluiten op de doelen van deelnemers. Members kunnen op de website inloggen waar ze hun eigen resultaten kunnen volgen. Daarnaast profiteren deelnemers van diverse voordelen. Zo krijgen zij flinke kortingen op health producten, kunnen ze meedoen met diverse workshops, ontvangen zij een e-book met gezonde recepten en krijgen ze na het behalen van hun doelen een Goodbye Bag met handige producten om de gezonde leefstijl voort te zetten.

Over Boost your Health
Boost your Health is een initiatief dat is opgestart door Melinda van Rossen. Het is een platform waarop je alles voor een gezonde leefstijl vindt. De website is bedoeld om bezoekers te informeren op gebied van gezonde voeding, schoonheid, sport en mode.

Lees ook:Onderzoek naar effect online games op hersenveroudering
Lees ook:Gezond zwanger met persoonlijk coachingsprogramma
Lees ook:Vrouw leeft 15 jaar langer door gezonde leefstijl
Lees ook:Astma Fonds één van de beste goede doelen
Lees ook:Eerste Nederlandse App voor astmapatiënten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>