Nederland smult van tv-college over het brein

human brain on white background

We houden ervan… van informatie over ons brein! Want, naar de derde en laatste aflevering van het drieluik over het menselijk brein in DWDD University op NPO 1 hebben donderdagavond maar liefst 1.326.000 mensen gekeken. Dat meldt de Stichting KijkOnderzoek (SKO) vrijdag. Professor Erik Scherder gaf drie donderdagen college over de ‘wondere wereld van de hersenen’.

Tijdens de tv-colleges kwamen mensen langs bij wie de hersenen hen soms in de steek laten. Aan de hand van hun verhaal legde de immer aanstekelijk enthousiaste Scherder uit hoe het brein normaal gesproken werkt en wat er bij deze mensen aan de hand is. De vorige aflevering werd gezien door iets meer (1.349.000) tv-kijkers.

 

Lees ook:Hunkeren naar zoet is schuld van het brein
Lees ook:Doodverklaarde man herstelt alsnog
Lees ook:Jan Dulles van de 3JS draagt nummer op aan demente vader
Lees ook:‘Jong geleerd, is oud verslaafd’
Lees ook:‘Hersenen krimpen door xtc’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>