Tip voor kleintjes die op zwemles gaan

Het is belangrijk dat je kids snel leren zwemmen. Dat is veilig en geeft je als ouder een goed en safe gevoel, maar zwemmen is best eng voor kids. Het is toch iets nieuws wat ze moeten leren. Soms moeten ze angsten overwinnen om het water in te gaan. Dat weet ik nog wel van vroeger. Papa en mama moesten mij van alles beloven om me maar het water in te laten springen…

Nu is er een leuk boekje voor kids die op zwemles gaan het heet ‘Waterkoorts’ en is geschreven door Mary Heylema.

Waar gaat het over?

Tijn en zijn vriend Elton willen helden worden. Net als de man uit de film die met een krokodil vecht en mensen uit het water redt. Maar daarvoor moeten de jongens eerst leren zwemmen. Samen natuurlijk, je weet nooit hoe groot krokodillen in het echt zijn.

Elton vindt zwemles geweldig, maar bij Tijn lukt het minder goed. Het zwembadwater stinkt, zijn vingers rimpelen gek en onder water raakt hij de weg kwijt. Tijn is bang dat hij nooit verder komt dan badje twee. Kan hij dan wel een held worden?

Het is leuk en herkenbaar. Het boekje kost rond de € 14,99. Baat het niet, schaadt het niet, maar dan hebben de kinderen er toch weer een leuk boekje bij

Lees ook:Laat je kind safe zwemmen
Lees ook:Inge de Bruijn wil alle kids veilig leren zwemmen
Lees ook:Schoolzwemmen moet terugkomen!!
Lees ook:Robot om kids met hersenstamkanker te helpen komt er dankzij Tijn
Lees ook:Tip: neem water mee op weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>