Enzo Knol openhartig over gepest worden

Pesten veel kids krijgen er helaas mee te maken.

Het is ook een onderwerp die aangekaart wordt in de nieuwe serie Spotlight. Deze serie is sinds 25 mei te zien op Nickelodeon volgt het leven van vijf talentvolle scholieren op een bijzondere middelbare school waar leerlingen worden klaargestoomd voor een carrière in de spotlights. Ze krijgen les in zingen, dansen, acteren en presenteren.

Leerlingen Sanne, Lynn, Fem, Kess en Joris delen hun wensen, dromen, kattenkwaad, angsten en ongemakkelijkheden met de kijker. Allemaal met als doel een leven in de spotlights. Bekende Nederlandse acteurs, zangers en choreografen maken hun opwachting in de serie en spelen zichzelf.

De populaire vlogger Enzo Knol met 680.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal maakt vanavond zijn opwachting in de serie. Hij leert de scholieren hoe ze een succesvol vlog kunnen maken. Joris, een van de hoofdrolspelers in Spotlight heeft ook een eigen vlog ‘Jor on TV’ en kan dus veel van hem leren. Na elke aflevering van Spotlight plaatst Joris een nieuwe video op nickelodeon.nl/spotlight. Vanavond rond 20:00 uur is dat een video waarin Enzo Knol een openhartig interview geeft over zijn middelbare schooltijd. Hij vertelt hierin onder andere hoe hij zijn schooltijd heeft ervaren en dat hij werd gepest, omdat hij anders was dan de rest.

Spotlight is elke schooldag om 19:30 uur op Nickelodeon te zien, na afloop van iedere aflevering verschijnt er een nieuwe Jor on TV op nickelodeon.nl/spotlight.

 

Lees ook:R*E*S*P*E*C*T: Enzo Knol ging op bezoek bij zieke kids
Lees ook:Gruwelijk verminkt na Enzo Knol’s deo challenge
Lees ook:Nieuw: Obese over levensgevaarlijk overgewicht
Lees ook:Nickelodeon gaat op zwart tijdens buitenspeeldag
Lees ook:Nieuwe reeks ´Over mijn lijk´

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>