Zoek je werk, ben je helderziend?

wow

Zo he, dat is goed nieuws! Als je in between jobs bent, kun je je bij het UWV laten omscholen tot helderziende. De opleidingen tot bijvoorbeeld spiritueel belconsulent of hypnotiseur worden al jarenlang door de uitkeringsinstantie vergoed. Dat blijkt uit onderzoek door Reporter Radio (Radio 1). Dat meldt het AD vrijdag.

Ik zie ik zie wat jij niet ziet…

Volgens het onderzoek hebben sinds 2008 tientallen werkloze 50-plussers gebruik gemaakt van de mogelijkheden. Het gaat om bijna 1000 euro per persoon. Dit zijn de kosten per cursus. Grappig, want daarna kun je dus aan de slag als spiritueel belconsulent of hynotiseur.

Stichting Paradidakt leert werklozen hoe ze zogeheten tarotkaarten en engelenkaarten kunnen leggen. Ook gaan cursisten naar de Ardennen voor reïncarnatiesessies en leren deelnemers hoe ze in een glazen bol moeten kijken.

Het UWV zegt in het AD dat er niets mis is met de opleidingen. Ook Paradidakt ziet geen reden te stoppen. ,,Wij kunnen werklozen, die op de reguliere arbeidsmarkt niet zo veel kans meer hebben, een zinvolle invulling geven aan hun bestaan”, aldus een woordvoerster.

bron: AD

Lees ook:Ineens wil iedereen verpleegster worden
Lees ook:Alcohol minderen dankzij online therapie
Lees ook:Spiritueel medium bejubelt Koninginnedagdrama
Lees ook:Ben je zwanger en voel je je weleens somber?
Lees ook:Wanneer ben je alcoholist?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>