Krijg 50 condooms bij nieuwe zorgverzekering

Kondom

Te leuk dit! Studenten onbezorgd van hun studententijd laten genieten: dat is de belangrijkste doelstelling van Studenten.net. In die lijn ligt ook de actie die de website in december lanceert: bij elke zorgverzekering die je via Studenten.net en Pricewise afsluit, krijg je 50 gratis condooms.
“Seks op onze kosten, zo zou je het kunnen zien”, zegt hoofdredacteur Linda Passies. “Er zijn bekende zorgverzekeringen waar je gratis condooms kunt bestellen of die ze vergoeden, maar wij willen dit mogelijk maken bij élke zorgverzekering. Tot je 21e krijg je immers ook de kosten voor de pil vergoed uit het basispakket.”

Vijftig keer gratis seksen
Wat is een grotere domper dan wanneer op het moment suprême blijkt dat je geen condooms meer hebt? “Door de actie kunnen ‘onze’ studenten vijftig keer gratis seksen en is de kans klein dat je condooms op zijn.” Een groot voordeel is natuurlijk dat je er niet eens de deur voor uit hoeft. En niet onbelangrijk: de condooms worden discreet verstuurd.

OVER STUDENTEN.NET
Studenten.net is dé website voor (aankomende) studenten. Hbo’ers en wo’ers vinden er een mix van entertainment, nieuws en informatie die ze verder helpen in elke keuze die ze tijdens hun studentenleven moeten maken. Kijk hier voor de hele actie en actievoorwaarden: http://www.studenten.net/condooms

Lees ook:Liever lage ziektekostenpremie dan ‘gratis’ condooms
Lees ook:CZdirect door studenten verkozen tot beste zorgverzekeraar
Lees ook:Speciale zorgverzekering voor vrouwen
Lees ook:ADV: Uw gezondheid voorop bij uw zorgverzekering
Lees ook:Gratis niertest NIET via gezondheid.blog.nl verkrijgbaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Krijg 50 condooms bij nieuwe zorgverzekering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>