Jongen (13) in coma na kaneelspelletje

Pubers zijn tegenwoodig in de ban van het populaire kaneelspelletje ‘cinnamon challenge’, oftewel de kaneeluitdaging. Dit spel is overigens levensgevaarlijk, want de kids dagen elkaar hierbij uit om een hap kaneel in één keer door te slikken zonder erbij te drinken. Niets, geen druppel. Pure hardcore kaneel dus!

Kaneel is onwijs droog en onlangs is een 13-jarige jongen uit Hilversum genaamd ‘Germain’ in coma geraakt. Germain nam een hoeveelheid kaneel, ging out en kwam na de reanimatie niet bij. In totaal heeft hij vijf dagen in coma in het ziekenhuis gelegen. Sinds hij ontwaakt is, is hij erg warrig. Hij begrijpt zelf niet wat er gebeurd is.

Dus mocht je je pubers hierover praten of mocht je in een supermarkt zien dat jongeren / kinderen kaneel kopen, waarschuw ze dan. En deel dit bericht, want de gevaren van de ‘cinnamon challenge’ zijn werkelijk afschuwelijk en dat wil geen enkele ouder meemaken.

Lees ook:Kaneel kan gunstig zijn voor diabetes type 2
Lees ook:Tiener ontsnapt aan dood na ‘duct tape challenge’
Lees ook:Pool ontwaakt na 19 jaar uit coma
Lees ook:In coma door een mug
Lees ook:De Ice Bucket Challenge gaat weer van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>