‘Anusband zou helpen bij ontlastingsincontinentie’

Ontlastingsincontinentie je zou er maar last van hebben. Klinkt vreselijk. Gelukkig zijn er tal van intelligenten professoren die zich bezighouden met het uitvinden van oplossingen hiervoor. De FDA , dat is het agentschap van de federale overheid van de Verenigde Staten, zij controleren de kwaliteit van voedsel en medicijnen zouden onlangs de uitvinding van een magnetische armband voor rondom de sluitspier goed hebben gekeurd. Deze ‘anusband’, zo noemen wij hem even voor het gemak zou ideaal zijn voor patienten die dus last hebben van deze vorm van incontinentie.

Het is een klein apparaatje – genaamd Fenix – welke wordt geïmplanteerd met een enkele incisie en de grootte ervan is afhankelijk per patient. Meer erover kun je hier lezen.

 

Lees ook:Nieuwe techniek tegen hartfalen: een Parachute
Lees ook:Brand in Beatrix ziekenhuis
Lees ook:Incontinent door koffie?
Lees ook:Medicijn vergroot overlevingskans bij lymfeklierkanker
Lees ook:Uitbehandelde oogpatiënten zelf aan het doktoren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>