Huishoudbeurs wordt happy & healthy

leukLiefhebbers van huishoudspullies kunnen hun hart ophalen, want in februari vindt de Huishoudbeurs voor de 71e keer  plaats in de Rai in Amsterdam. De beurs zet dit jaar in op ‘happy & healthy’. De Huishoudbeurs is van 20 tot en met 28 februari.

Maar liefst 243.000 bezoekers kwamen vorig jaar naar de beurs toe. Ze gaven vorig jaar gemiddeld 120 euro per persoon uit. Dat is een stijging van 20 procent ten opzichte van 2014

,,Powerfoods, yoga, bootcamp, smoothies, het zijn allemaal trends van deze tijd en daar speelt de Huishoudbeurs op in. Gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging zijn erg belangrijk. Met het nieuwe segment Happy & Healthy zijn we gezonder en sportiever dan ooit”, aldus Nicole Mengerink, beursmanager Huishoudbeurs, over de editie 2016.

Lees ook:Neem een kijkje op de Nationale Oogbeurs
Lees ook:Weekendtip: Nationale Gezondheidsbeurs ‘Gezond Leven’
Lees ook:Bezoek de Nationale Gezondheidsbeurs!
Lees ook:30 gezonde smoothie recepten
Lees ook:Hoe gezond ben jij? Laat het testen!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Huishoudbeurs wordt happy & healthy

  1. Daphne

    Wat een goede zaak. De gezondheid van de kinderen begint bij de ouders. Ik ben voorstander van alle mogelijke middelen om huishoudens te wijzen op het belang van een gezond bestaan!

      /   Reply  / 
  2. Marieke

    Vanaf 20 februari is de huishoudbeurs weer in de Amsterdam Rai. Zag dit toevallig op http://www.goedkoop-treinkaartje.nl voorbij komen in combinatie met een dagretour aanbieding.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>