Tiener ontsnapt aan dood na ‘duct tape challenge’

Na de Planking Challenge, de Ice Bucket Challenge, de Duckface foto’s posten, de Cinnamon Challenge en de ‘fish gape’ selfies is er nu een nieuwe trend hot op social media: de Duct Tape Challenge. Bij deze challenge is het de bedoeling dat je jezelf met duct tape vast laat maken aan een boom, een muur of een wip… whateva…. Als je maar ergens aan vastgetaped bent en dat je jezelf dan zo snel als mogelijk probeert te bevrijden.

Op Instagram, YouTube en Twitter barst het van de foto’s en filmpjes van deze challenge. Jongeren gaan er massaal wild op. We dienen er echter wel bij te vermelden dat deze challenge niet zo grappig is als hij in eerste instantie lijkt. Er zijn namelijk al een paar heftige situaties geweest waarbij het mis is gegaan. Zo is er in de US of A een jongen ernstig gewond geraakt. Zeg maar gerust ‘zwaargewond’. Hij verloor zijn evenwicht toen hij zich los probeerde te maken van de tape en is vervolgens met zijn hoofd tegen beton en een metalen raamkozijn gevallen. Zijn oogkas is nu verbrijzeld en het is nog maar de vraag of hij ooit nog goed kan zien met zijn linkeroog.

Zijn moeder wil jongeren nu waarschuwen om deze trend niet na te doen. Veel jongeren denken namelijk niet na over de gevolgen die een dergelijke stunt kan hebben. Voor deze jongen, genaamd Skylar Fish, is het nog maar de vraag of het allemaal nog goedkomt met hem.

 

Bron: Q13Fox

Lees ook:De Ice Bucket Challenge gaat weer van start
Lees ook:Jongen (13) in coma na kaneelspelletje
Lees ook:Gruwelijk verminkt na Enzo Knol’s deo challenge
Lees ook:Grapje arts valt verkeerd
Lees ook:Kom maar door met de Basmati, want de ICE- wordt de RICE Bucket Challenge

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>