Jubileumeditie Mud Masters – Back to our roots!

mudOp 5 en 6 maart 2016 viert Mud Masters zijn tiende editie in Haarlemmermeer met een waanzinnige obstacle run. Op de plek waar in 2012 de obstacle run als nieuwe sport in Nederland geboren werd, zal in maart weer een ultieme strijd geleverd worden door echte helden.

Eigenaar Andre Skwortsow: “Het voelt fantastisch om de jubileumeditie te mogen vieren op de plek waar het in 2012 met 4.000 deelnemers begon. Ik ben onwijs trots dat we in vier jaar zijn uitgegroeid tot het grootste obstacle run event ter wereld. Mud Masters is de trigger voor de die-hard sporters, maar ook voor de minder sportieve mensen om in beweging te komen. Het is een ultieme uitdaging gebaseerd op militaire oefeningen en teambuilding met als doel dat iedereen zich een ware held voelt na het trosteren van de obstacles”.

Mud Masters Haarlemmermeer
Het bosrijke Haarlemmermeer is de ultieme plek om een waanzinnig parcours te bouwen. Het wordt een dag vol modder, hindernissen en mentale battles maar ook veel lol. Deze editie is er eentje voor op de bucketlist. Met De Flyer, een glijbaan van maar liefst 40 meter hoogte en de Splash Jump waarbij dieptevrees wordt overwonnen. Ook de veel besproken Piramide van maar liefst 40 meter hoogte moet worden getrotseerd. De Toetanchamon Steps vraagt om uithoudings- en doorzettingsvermogen, maar eenmaal boven voelt het als een heuse overwinning.

Mud Masters staat er om bekend dat het extreem is maar ook toegankelijk. Met runs van
6, 12, 18 kilometer is er voor elk iets wils. Voor de echte die-hards en marathon liefhebbers is er ook de 42 kilometer run.

Lees ook:BN’ers strijden voor het goede doel in Mud Masters VIPS
Lees ook:Nederlander heeft de huisarts wel héél dichtbij
Lees ook:60.000 kinderen dagelijks blootgesteld aan fijnstof
Lees ook:Nieuw blarenrecord bij Vierdaagse
Lees ook:Langste vrouw ter wereld (53) overleden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jubileumeditie Mud Masters – Back to our roots!

  1. Marian Freriks

    En dan nu de echte facts: de eerste obstaclerun in Nederland vond in het eerste weekend van sept. 2012 plaats in Hellendoorn. Daar is de obstaclerunsport dus geboren…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>