Wendy van Dijk komt met ‘Wendy Gezond’

Wendy van Dijk gaat samenwerken met de Telegraaf Media Groep (TMG). Samen gaan ze haar magazine en de uitbreidingsmogelijkheden daarvoor verder ontwikkelen. Het wordt allemaal groter, leuker en nog mooier!  Wendy van Dijk: “Door het succes van onze zoektocht naar geluk en de zeer positieve reacties van zowel de lezers als de adverteerders hebben we besloten het initiatief op volle kracht voort te zetten en uit te breiden. Daar heb ik ontzettend veel zin in. Ik ben blij dat we nu met de kennis en ervaring van TMG nieuwe stappen kunnen zetten. We gaan, zoals aangekondigd, van 4 naar 6 nummers per jaar in 2016, en we maken daarnaast een prachtige Moederdagspecial. Bovendien gaan we de titel ‘Wendy Gezond’ introduceren. Ook gaan we vanzelfsprekend door met Wendy online. Na een uitgebreide oriëntatie, hebben we voor TMG gekozen, omdat het bedrijf het meest brede idee ontwikkelde over de samenwerking en een indrukwekkende visie gaf op de toekomst. Mijn motivatie is om de thematiek ‘Geluk’ aan alle kanten uit te werken en dat kan perfect met TMG. Ze zien daar enorme mogelijkheden en die spreken ons erg aan.”

Het eerste nummer wat uit deze nieuwe samenwerking voortvloeit, komt 17 maart 2016 uit. In lijn met de ambitie van Wendy om de thematiek ‘zoektocht naar geluk’ het komende jaar nóg diepgravender uit te werken, is in dit eerste nummer de volle aandacht voor deze zoektocht gekoppeld aan het thema ‘Gezonder eten gelukkiger leven’. Als vanouds zal het magazine worden gebouwd op de vier belangrijke en vertrouwde sub-thema’s Liefde & Vriendschap, Vrijheid & Ambitie, Mooi & Gezond en Geven & Ontvangen. Wendy zelf zal als altijd een zeer actieve rol vervullen en verrassende interviews maken.

Nice!

Lees ook:10.000 stappen per dag laat vetrolletjes wegsmelten
Lees ook:‘Wendy van Dijk iets te lyrisch over de ruggenprik’
Lees ook:AH en Agis gaan samen op ‘gezond’
Lees ook:Gelukkig nieuwjaar!!!
Lees ook:Convenant Overgewicht leidt niet tot daling van het aantal dikke mensen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>