Hoe goed kan jij aftrekken? Ga op cursus!

mooi

Tegenwoordig hoef je nergens meer van op te kijken… Op donderdag 17 maart opent en lanceert het on- en offline platform Wipsite: een nieuwe, frisse en vooral toegankelijke vorm van seksuele voorlichting. Door middel van abstracte tekeningen, bewegende beelden en geluid, rukt Wipsite zich los van de oubollige methodes en saaie teksten die we meestal associëren met seksuele voorlichting. Niet klinisch, maar vlezig: net als seks zelf dus!

Tijdens de opening zijn het niet alleen de filmpjes en tekeningen waar je van kan leren: seksshop Mail & Female verzorgt namelijk een aftrekcursus. De seksperts van deze workshop houden het laagdrempelig, open en ontspannen.

Niemand is te oud om te leren, dus iedereen binnen en buiten de doelgroep van 12-30 jaar is welkom. Net als bij Wipsite, staat de vrijheid om je eigen seksualiteit te ontdekken en ontwikkelen bij Mail & Female voorop.

WIPSITE
17 maart t/m 3 april
Opening donderdag 17 maart, 17:00 uur, gratis toegang
Open wo t/m zo, 12:00 – 21:00 uur
Ingang via Melkweg Café (Marnixstraat 409)
Melkweg Expo
Facebook event

Lees ook:Slechte & ongezonde vibrators
Lees ook:Doe iets goeds en maak kans op een seizoenskaart Feyenoord voor het leven
Lees ook:Even stilstaan bij Moedernacht
Lees ook:Steeds meer seksverslaafden zoeken hulp
Lees ook:We vieren Bright Sight Day!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>