5 redenen waarom je vaker ‘Steak en blowjob dag’ zou moeten vieren

Veel mannen zijn elk jaar op 14 maart enorm in hun nopjes, want die dag vieren we traditioneel ‘Steak en blowjob dag’. Eerst eten we gezellig een lekkere malse biefstuk en daarna mag je als vrouw aan de slag om zijn biefworstje heerlijk op te warmen. Mannen zijn echt zielsgelukkig op ’Steak en blowjob dag’.

Maar wist je dat het eigenlijk heel gezond is om deze dag vaker te vieren? Hieronder daarom tien redenen waarom je deze dag gerust vaker mag vieren.

1. In biefstuk zitten proteïnes en deze zijn belangrijk voor je spieropbouw

2. Biefstuk is mager vlees… je komt er niet van aan

3. Eén of twee keer per week biefstuk (ossehaas, kogelbiefstuk of tournedos) op het menu is bevorderlijk voor de algehele lichamelijke gezondheid, want het is een uitstekende bron van eiwitten, B-Vitamines, ijzer, zink, selenium en omega-vetzuren. Maar let wel op: overdrijf het eten van rood vlees niet, je moet dit niet vaker dan drie of vier keer per week gaan eten, want dan kan het juist weer nadelen hebben. Kies sowieso altijd voor biologisch vlees.

4. Vrouwen die aan orale seks doen, zouden gezonder zijn dan vrouwen die er niet aan doen. Ze zouden minder vaak inwendige ontstekingen aan hun voortplantingsorganen hebben en minder vaak gonorroe oplopen.

5. Uit onderzoek blijkt dat orale seks gezond is voor lichaam en geest, want vrouwen die er aan doen, zouden zelfverzekerder, vrolijker en gelukkiger zijn. Ook zouden ze zich beter kunnen concentreren.

Al met al genoeg redenen dus om vaker een ‘Steak en blowjob dag’ in te lassen. Enjoy!

Lees ook:Slimme koppen vaak vegetarisch
Lees ook:‘Gezond eten geen kwestie van geld’
Lees ook:Mannen hebben 20% meer kans op kanker
Lees ook:Minder kanker bij vegetariërs
Lees ook:Pas op met niet goed doorbakken hamburger bij de kerstgourmet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>