Doe iets goeds en maak kans op een seizoenskaart Feyenoord voor het leven

Persfoto - seizoenkaart voor het leven

Fan van Feyenoord ben je voor het leven. Ja toch, niet dan?! Nu heeft Opel iets heel leuks bedacht, ze stellen unieke prijs beschikbaar aan alle supporters die een SMS sturen voor de Hartstichting. Wanneer supporters ‘HART’ sms’en naar 4333 doneren ze niet alleen €3 aan de Hartstichting, ook maken ze kans op een seizoenkaart voor het leven.

Donderdag 24 maart speelt Feyenoord een ‘benefietwedstrijd voor het leven’ tegen stadsgenoot Sparta. De wedstrijd staat in het teken om levens te redden. Speciaal voor deze wedstrijd wordt de SMS-actie gelanceerd om zoveel mogelijk geld op te halen.

De opbrengsten worden gebruikt om meer AED buitenkasten op te hangen, met als doel dat iedereen die in Nederland een hartstilstand krijgt binnen 6 minuten gereanimeerd kan worden. Elke week krijgen er zo’n 300 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Reanimatie en de inzet van een AED binnen 6 minuten biedt de grootste kans op overleving.

Lees ook:Hartstichting start massale voorlichtingscampagne
Lees ook:Opel en Feyenoord droegen als partners van de Hartstichting bij aan missie
Lees ook:Als je in Nutter woont is de kans op het overleven van ‘n hartstilstand het grootst
Lees ook:Hartstilstand niet altijd herkend
Lees ook:Openbare defibrillators verdubbelen overlevingskans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>