Laat je inspireren door ‘Lekker Gezond’

Nederland heeft er sinds kort een nieuw tijdschrift bij. Lekker Gezond, van de makers van het gezondheidstijdschrift gezondNU. De redactie is super trots dat zij het nieuwe magazine Lekker Gezond mogen maken. “Daar hadden we een paar maanden geleden alleen maar van durven dromen. Maar met een geweldig team van redacteuren, receptenmakers, columnisten en designers, zijn we erin geslaagd. En hoe”, zegt hoofdredacteur en lekkerbek José Leeuwenkamp.

Lekker Gezond gaat over het leukste en lekkerste van het leven: eten! Dat gezond eten geen straf hoeft te zijn, bewijzen we dubbel en dwars met dit moderne tijdschrift. Lekker Gezond is voor lekkerbekken, maar ook voor foodies, voedingsexperts en iedereen die met elke hap gezonder wil worden.

Lekker Gezond maakt een statement. Een statement om lekker te eten en gezond te genieten. Lekker Gezond navigeert de lezers door trends die ertoe doen en trends die overwaaien en het inspireert over de kracht van natuurlijk eten.

Lekker Gezond ligt nu in de winkel. Houd ook de supermarkten in de gaten. De uitgever MixCom Media Group wil Lekker Gezond elk kwartaal uitgeven. Lekker Gezond is geschreven voor iedereen die houdt van lekker eten, vooral als dat ook gezond kan.

Neem een kijkje op:
https://lekkergezond.nl/

Lees ook:Genieten gaat vóór gezondheid
Lees ook:Wie doet er mee met de SuperFoodWeek?
Lees ook:Afvallen doe je NU met Emile Ratelband
Lees ook:Fijne kerstdagen!
Lees ook:Nieuwe gezonde fastfood plek in Damsco

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>