Ben je flink afgevallen? Sonja Bakker wil jou als model!

sonjab

Eind van dit jaar komt er een nieuw boek uit van dieetgoeroe Sonja Bakker. Voor haar nieuwe boek doet Sonja een oproepje op social media, want ze zoekt modellen. Sonja zegt: “Ik zoek natuurlijk weer mensen die met mijn methode zijn afgevallen en het leuk vinden om te worden geïnterviewd en gefotografeerd! Het liefst samen met partner of gezin, familie of vrienden. In het boek neem ik jullie mee op een culinaire reis over de wereld.”

Sonja wil verder nog niet meer verklappen, maar ze vraagt je vooral te reageren als je een speciale band hebt met een bepaald land. Omdat je er vandaan komt of omdat je familie er woont. Of omdat je er mooie herinneringen aan hebt.

Stuur jouw verhaal naar [email protected] in ca. 100 woorden mét voor en na foto’s.

Sonja kijkt uit naar jullie reacties!

foto: Facebook Sonja Bakker

Lees ook:Is Nederland uitgesonjabakkerd?
Lees ook:Sonja Bakker weer onder vuur
Lees ook:Naaiateliers dolblij met Sonja Bakker
Lees ook:Sonja Bakkerhype lijkt voorbij
Lees ook:Dieetbranche lijdt onder Sonja Bakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>