Obese trainer, Fabian Touw, organiseert voor de tweede keer de Red Apple trappenloop


Goed nieuws! Fabian Touw, één van de trainers van het RTL4-programma Obese en ambassadeur van Stichting I Am Sport, introduceerde vorig jaar de trappenloop in de Red Apple. Een trappenloop van 642 treden in het hartje van Rotterdam. Het evenement komt dit jaar weer terug! Ook dit jaar weer voor het goede doel.

Help Guus aan een betere toekomst.

De stichting maakt zich sterk tegen SMA. Een slopende en erfelijke ziekte die leidt tot steeds zwakkere en uiteindelijk verlamde spieren. Zij zamelen geld in voor Guus, een kleine vrolijke vechter van 3 jaar, die moet strijden tegen deze vreselijke SMA ziekte!

Trappenloop Red Apple Rotterdam

Om zoveel mogelijk geld voor Guus en het SMA onderzoek bij elkaar te krijgen organiseert I Am Sport voor het tweede jaar haar eigen evenement op 16 oktober aanstaande. Een uitdagend evenement, waarbij sporters de uitdaging aangaan om zo snel mogelijk de 642 treden van de Red Apple te belopen. De snelste tijd was vorig jaar 4.04 minuten! De stichting zoekt ook dit jaar weer 40 uitdagers die zich inzetten voor Guus. Voor meer informatie www.stichtingiamsport.nl

Guus geeft zelf het startschot

Guus (3 jaar), één van de gezichten van de Vriendenloterij, wil ondanks dat hij niet altijd fit is en in een aangepaste rolstoel zit, heel graag zelf het startschot geven. Zijn missie is (samen met zijn ouders) om zoveel mogelijk aandacht vragen voor de SMA spierziekte, zodat er eindelijk een medicijn op de markt komt.

Over Fabian Touw

Fabian Touw (1980) is personal trainer, spreker en ondernemer in Rotterdam. Hij is één van de trainers van het RTL-programma Obese 2015 geweest. In zijn sportstudio FTPT geeft hij sinds 2010, inmiddels samen met vier freelancers, individuele begeleiding aan mensen die gezond en fit willen zijn. Touw heeft zijn sporen verdiend in de atletiek, met name de 100 en 150 meter, hij werd Zuid-Hollands bokskampioen (2006) en heeft onlangs de IronMan afgelegd in Zwitserland. Touw is medeoprichter en ambassadeur van Stichting I Am Sport. Deze stichting zamelt geld in door middel van sportieve activiteiten voor zieke kinderen en kinderen die in armoede leven in Nederland. I Am Sport werkt samen met Spieren voor Spieren en Kinderhulp. In 2014 startte hij ftpt25.nl, een online health platform met sporttrainingen die mensen vanuit huis kunnen doen om sterker en fitter te worden en om af te vallen. Sinds 2015 is hij ook als spreker te boeken via Speakers Academy.

Lees ook:Ruim 300 pruiken voor kinderen met kanker
Lees ook:Welk ziek kind verdient een droomontmoeting?
Lees ook:Agendapunt: Zondag 25 mei de Nationale Fiets Marathon
Lees ook:Het is bijna Alpe d’Huez time!
Lees ook:6 uur lang tennissen tegen kanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>