Gezonder worden met hulp van Gordon en andere BN-ers

Een aantal bekende Nederlanders en deskundigen doen mee aan de overheidscampagne voor een gezonder Nederland. Gordon, cabaretier Roué Verveer en psychiater Bram Bakker vinden deze campagne zeer waardevol.

Minister Edith Schippers (Volksgezondheid) en haar staatssecretaris Martin van Rijn geven onder meer een online gidsje uit met praktische tips om gezonder te leven. Daaraan dragen veel BN’ers en experts bij. Ze geven tips over gezond eten en verantwoord sporten en bewegen, maar ook over bijvoorbeeld nieuwe vormen van gezondheidszorg met behulp van moderne technologie.

Verder demonstreren koks de komende dagen in 125 supermarkten hoe je gezond, snel, makkelijk en goedkoop kookt. Mensen kunnen tijdens de boodschappen in enkele supermarkten ook Janny van der Heijden van televisiehit Heel Holland Bakt aanschieten met vragen over gezond eten.

Lees ook:Laat je inspireren door ‘Lekker Gezond’
Lees ook:Test of jij een goed voorbeeld voor je kind bent!
Lees ook:Voedingscentrum lanceert Eet Wijzer App
Lees ook:Allemaal aan Het Nieuwe Eten
Lees ook:Jeugd wil best gezonder eten, maar hoe?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>