Abu Dhabi mekka voor verpleegkundigen

Ben je verpleegster, hou je van zon en heb je graag een goed salaris? Dan moet je naar Abu Dhabi gaan! Ziekenhuizen in de Verenigde Arabische Emiraten zijn met spoed op zoek naar medisch personeel uit Nederland. Het Arabische land heeft er zelf tekort en vraagt daarom of verpleegkundigen uit ons land die kant op willen komen. Zo is het recruitmentbureau FlexMix uit Houten ingeschakeld om tachtig verpleegkundigen te zoeken voor de Cleveland Clinic Abu Dhabi. In het ziekenhuis wordt binnenkort een ic-afdeling geopend met 79 bedden.

Verpleegkundigen met een hbo-opleiding en ruime werkervaring kunnen zo’n 5000 euro netto per maand verdienen. Huisvesting wordt eveneens betaald. Komend weekend vindt in Houten de 21e Emigratiebeurs plaats waar onder meer ziekenhuizen uit de hele wereld zich presenteren aan potentiële werknemers.

Lees ook:Ziekenhuis sluit deel IC vanwege personeelstekort
Lees ook:Geen bevallingen in Ziekenhuis Oss deze zomer
Lees ook:Kind opvoeden net zo duur als een Ferrari
Lees ook:Wie krijgt het laatste IC-bed bij een massale griepuitbraak?
Lees ook:Werkgever bestraft roken met 100 euro boete

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>