Altijd maar moe, moe, moe?

Door een combinatie van een drukke baan en social leven, ervaren steeds meer mensen een gevoel van vermoeidheid. Beter slapen en eten helpt, maar is niet altijd mogelijk. Daarom lanceert NUTRILITE NUTRILITE Vitamine B Plus. Dankzij de dual-actiontechnologie is dit voedingssupplement met acht essentiële vitaminen B erin verwerkt een uniek oplossing om, als aanvulling op een gezond dieet, vermoeidheid effectief te bestrijden.

Samenstelling 

Eén tablet NUTRILITE Vitamine B Plus bevat de volgende acht essentiële vitaminen: thiamine (B1), riboflavine (B2), niacine (B3), pantotheenzuur (B5), pyridoxine (B6), biotine (B7), foliumzuur (B9), cobalamine (B12). Deze worden samen vaak B-complex genoemd. Daarnaast bevat het: natuurlijke spirulina, een blauwgroene algensoort die rijk is aan fytonutriënten. De algen worden verbouwd en geoogst op door NutriCert™ gecertificeerde vijvers. Deze vijvers voldoen aan de strenge normen die Nutrilite hanteert op het gebied van landbouw, traceerbaarheid en duurzaamheid. Het tablet bevat noch kunstmatige smaakstoffen, noch kleurstoffen, noch additieven.

Dagelijkse behoefte aan vitamine B

Vitamine B is een essentiële voedingsstof die je lichaam dagelijks nodig heeft. Helaas worden voedingsstoffen maar beperkt door het lichaam opgenomen. Om de volledige opname van alle voedingsstoffen in het lichaam op lange termijn te bevorderen, werd NUTRILITE Vitamine B Plus ontwikkeld. Het dual-actiontablet bestaat uit een donker- en een lichtgroene laag. De effecten van de donkergroene laag zijn onmiddellijk voelbaar, terwijl de lichtgroene laag voor een geleidelijke afgifte zorgt. Met andere woorden: na de inname beginnen de vitaminen B2 en B12 meteen te werken en de zes andere vitaminen werken trager en minder direct. Hierdoor draagt het tablet voor gedurende acht uur bij tot een normale energiestofwisseling. Bovendien levert één tablet per dag 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid1 van 8 essentiële vitaminen B. Als aanvulling op een gezond eetpatroon levert NUTRILITE Vitamine B Plus de dagelijkse behoefte aan vitamine B en helpt het vermoeidheid te verminderen.

Aanbevolen dosis: één tablet per dag, al dan niet bij het eten, en als aanvulling op een gezond eetpatroon.

De prijs? 60 tabletten, 32 g - € 19,39.

Lees ook:Dagelijks een ei is gezond én goed voor de lijn
Lees ook:Bomvol vitamine C: boerenkoolchips
Lees ook:Moe, down en sneller geirriteerd? Voeg zon toe aan je voeding!
Lees ook:We willen geen vitaminepillen, maar eten ook te weinig groente en fruit
Lees ook:‘Popcorn gezonder dan groente en fruit’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>