Dit gala leert je je levensstijl te verbeteren

We eten verkeerd, bewegen te weinig en hebben teveel stress. Dat zorgt in Nederland jaarlijks voor meer dan 100.000 onnodig nieuwe patiënten met diabetes, hartaanvallen en beroertes. Op dinsdagavond 18 april vindt in de Stadsschouwburg Amsterdam het eerste Nederlandse Lifestyle gala plaats waar bekende artsen en wetenschappers het publiek begeleiden naar een gezonde levensstijl.

Hoogleraar Neuropsychologie dr. Erik Scherder, bekend van DWDD University, arts en onderzoeker William Cortvriendt en cardiologe Janneke Wittekoek van het televisieprogamma ‘Hoe word ik 100’ geven bezoekers aan het Lifestyle gala concrete handvatten waarmee ze hun levensstijl definitief over een gezonde boeg gooien en zelfs van chronische kwalen zoals diabetes type 2 kunnen herstellen.

Het eerste Nederlandse Lifestyle gala wordt gehouden in Stadsschouwburg Amsterdam op dinsdagavond 18 april 2017 en begint om 19.30 uur. Naast wetenschappelijke inzichten en leefstijladviezen is er ook cabaret met cabaretiere Marjolijn van Kooten die momenteel door Nederland reist met haar voorstelling Geen Paniek. De presentatatie van de avond is in handen van psychiater Bram Bakker.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de reserveerlijn van de Stadsschouwburg: 020-6242311.

Lees ook:Gezonder worden begint met het bijwonen van het eerste Leefstijl Gala
Lees ook:Recordopbrengt Gala voor kankerbestrijding
Lees ook:De voordelen van een gezonde lifestyle
Lees ook:Trainen met kou maakt gezond & fit. Durf jij in een ijsbad?
Lees ook:Diabetes Fonds lanceert nieuwe website

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>