Heb je ook last van zooikoorts? Troostje je, het is te genezen!

9789401442114

Je hebt teveel spullen e agenda loopt over

Je hoofd is te druk

Je vergeet dingen en bent gefrustreerd omdat alles teveel is, herkenbaar? Dan  is het volgende boek echt een eyeopener voor jou : Zooikoorts (zn. – m./v.): Ziekte getypeerd door een overvloed aan spullen en bezigheden. Neemt de laatste tijd epidemische vormen aan. Frequente symptomen zijn: geen plaats meer in kasten en/of een overvolle agenda. Gaat gepaard met een knagend gevoel van onwelzijn. Treedt vaak samen op met Zintekortstoornis.

Hein Zegers laat in Zooikoorts enkele ervaringsdeskundigen aan het woord, vrijwillige eenvoudzoekers die getuigen over hoe ze hun te drukke leven omgooiden. Aan de hand van hun verhalen – en op basis van onderzoek bij meer dan vijfhonderd vrijwillige eenvoudzoekers uit alle lagen van de bevolking – gidst Hein Zegers de lezer door de BASICS-therapie. Die therapie kan mensen helpen de stappen te zetten naar een leven met minder spullen en gedoe. Een leven zonder Zooikoorts, een leven met meer Zin.

Over Hein Zegers

Hein Zegers studeerde Filologie en Psychologie. Hij was verbonden aan verschillende universiteiten, o.a. KU Leuven (België), Universität zu Köln (Duitsland), UC Berkeley (VS) en Universiteit voor Humanistiek in Utrecht (Nederland). Al meer dan 20 jaar verricht hij in meer dan 100 landen verspreid over de hele wereld veldwerk rond eenvoud, welzijn en zin.

o.a. verkrijgbaar in de boekhandel

Lees ook:10.000 stappen per dag laat vetrolletjes wegsmelten
Lees ook:Net zulke loeistrakke billen als Fajah Lourens dankzij haar motivatie-agenda
Lees ook:Volg online: Ik Eet Suikervrij cursus!
Lees ook:Sneller handelen bij hartstilstand op straat
Lees ook:Have a White Day tegen de stress

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>