Fantastisch: 16.000 nieuwe donateurs voor KWF

Knipsel

Geweldig, maar dan ook écht geweldig nieuws! De KWF Marathon tegen kanker heeft 16.298 nieuwe donateurs opgeleverd! Caroline Tensen heeft dat onlangs bij het tv-programma Pauw bekendgemaakt.

Onder de donateurs zijn mensen die structureel doneren, een eenmalige bijdrage hebben gedaan en mensen die met een actie geld voor het KWF hebben ingezameld.

Vanuit de NPO Radio 2 Collectebus, langs een aantal steden, presenteerden dj’s als Gerard Ekdom, Gijs Staverman en Ruud de Wild hun programma’s en zamelden ze geld in voor KWF Kankerbestrijding. De bus eindigde ‘s avonds in Alkmaar. Daar werd op NPO 1 de tv-show Marathon tegen kanker uitgezonden.

Veel bekende Nederlanders zijn tijdens de KWF Marathon in actie gekomen voor dierbaren met kanker. Daarom een dikke hulde voor Olcay Gulsen en snowboarder Bibian Mentel.

Foto: Instagram

Lees ook:Bibian Mentel start wandelmarathon voor KWF
Lees ook:Sta Op Tegen Kanker levert ruim 35.000 donateurs op
Lees ook:40.000 nieuwe donateurs door Sta op tegen Kanker
Lees ook:Sta op tegen kanker!
Lees ook:Sta op tegen kanker levert ruim 30.000 nieuwe donateurs op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>