Leven met chronische pijn

image003

Wist je dat meer dan 2.000.000 Nederlanders en meer dan 750.000 Vlamingen chronische pijn. hebben? Dat heeft grote gevolgen voor hun leven.

Maar omdat  pijn nog steeds een taboe is, verbergen patiënten die vaak. Het is tijd om dat taboe te doorbreken. Marleen Schefferlie neemt in Pijn is persoonlijk het voortouw.

Schefferlie heeft fibromyalgie, de wetenschappelijke naam voor chronische pijn in spier- en bindweefsel. In Pijn is persoonlijk beschrijft zij haar eigen ‘pijn-cv’ en interviewt ze elf lotgenoten. Centraal staat hun ervaring: de pijngeschiedenis, de therapieën en de levensfilosofie die hen op de been houdt. Hun persoonlijke verhalen vormen samen een rijke waaier aan levenswijsheid en kracht.

‘Een zeer persoonlijke kijk in het leven en de beleving van mensen met pijn. Het taboe dat rust op praten over pijn wordt in dit boek doorbroken.’ – Rinie Geenen, hoogleraar psychologie Universiteit Utrecht

MARLEEN SCHEFFERLIE maakte carrière als modestyliste. Nadat fibromyalgie bij haar was vastgesteld werd zij fulltime schrijver. Ze is columniste van onder andere Bres en publiceerde de romans Rozerood en Kwaad daglicht.

 Het boek 

Marleen Schefferlie | € 18,99 | paperback | 256 pagina’s | 13,5 x 21 cm | ISBN 9789021565422 | € 9,99 (e-book) | ISBN 9789021565439 (e-book)

Lees ook:Het boek met de verlossende antwoorden over jouw chronische pijn
Lees ook:Miljoenen Nederlanders lijden aan chronische pijn
Lees ook:Vrouwen voelen meer pijn dan mannen
Lees ook:Artsen vinden behandeling fibromyalgie
Lees ook:Geen dieet, maar Denk je slank!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>