Een stevigere erectie dankzij ‘n nieuw condoom

kleinGoed nieuws voor wie zijn of haar seksleven op een veilige manier op wil krikken. Nederland en België hebben de wereldprimeur. Vandaag lanceert het bedrijf Bizzy Diamond te Alphen aan den Rijn een revolutionair nieuw condoom met de naam “Futura blue diamond“. Het condoom biedt iets wat geen enkel ander condoom kan bieden.

Futura blue diamondcondooms bevatten ‘Zanifil® gel’. De gel zorgt voor een betere doorbloeding waardoor een stevigere erectie ontstaat. Hierdoor kan de man zorgeloos optimaal presteren, waardoor beiden partners intens kunnen genieten.

Nederlands onderzoek wijst uit dat beide partners het meest genieten wanneer zowel lichamelijk als geestelijk optimaal contact wordt gemaakt. Blue diamond condooms zorgen voor maximaal lichamelijk contact door een steviger erectie en optimaal geestelijk contact doordat men zich geen zorgen hoeft te maken over de prestatie in bed.

De nieuwe condooms zijn ontwikkeld door het Engelse bedrijf Futura Medical Developments. Klinische testen geven aan dat ze mannen aantoonbaar een stevigere erectie geven. In deze test geeft 50% van de gebruikers de voorkeur aan blue diamond condooms ten opzichte van gewone condooms. Hiervan geeft ruim 7 op de 10 mannen aan dat ze met blue diamond condooms een stevigere erectie hebben. In hetzelfde onderzoek zeggen 72% van de vrouwen het verschil te voelen en 63% dat ze een langer durende seksbeleving hebben. Het condoom is dan ook bedoeld om beide partners optimaal plezier te geven.

De bekende Seks- en relatiedeskundige Drs Goedele Liekens reageert enthousiast op de nieuwe aanwinst: “ Goede seks is belangrijk in een relatie, voor sommigen zelfs het allerbelangrijkst. Als een koppel dankzij het blue diamond condoom betere seks heeft kunnen we daar alleen maar heel blij mee zijn”, zo zei ze op de druk bezochte Vlaams-Nederlandse persconferentie.  “Ons seksleven gaat er weeral op vooruit en goeie seks, wie wil dat niet? Bovendien is dit condoom een enorme aanwinst in onze strijd voor safe-seks; geen enkel smoesjes tegen het condoomgebruik meer mogelijk (of nodig?)! Wel integendeel!”

Het nieuwe condoom is CE gecertificeerd voor verkoop in de gehele EU. Ineke Zijderveld, oprichter van Bizzy Diamond BV, zegt trots te zijn dat Bizzy Diamond het condoom als eerste in de Benelux op de markt mag brengen. “Ik werk inmiddels 23 jaar in de condoomindustrie en dit is veruit de meest opwindende productinnovatie tot op heden. Iedere condoom ontwikkeling is welkom maar een condoom dat je seksleven verbetert is best uniek te noemen.”

De condooms zijn per 4 stuks verpakt en kosten €1,50 per stuk. Ze zijn voorlopig alleen te koop via de webwinkel www.bluediamondcondom.nl . Verkoop via reguliere winkels volgt mogelijk later.

 

Voor meer informatie:   www.bluediamondcondom.nl

Lees ook:Condoom voor stevigere en langere erecties
Lees ook:Eerste Viagra-condoom komt eraan
Lees ook:Topvondst: digitale smartphone penismeter
Lees ook:Orale seks is belangrijker oorzaak keelkanker dan roken
Lees ook:Hygiënisch en veilig seksen met Wingman condooms

1 Reacties // Reageer

One thought on “Een stevigere erectie dankzij ‘n nieuw condoom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>