Consumentenbond: CoolSculpting werkt

CoolSculpting  device

Afslanken door  vetcellen te bevriezen? Dat klinkt te mooi om waar te zijn. De Consumentenbond ging op onderzoek uit. Proefpersoon Jaimie probeerde de CoolSculpting® behandeling bij Kazem Aesthetica: “Het effect was boven verwachting, het bolletje boven mijn broek is verdwenen”!

Bekijk hier het  filmpje dat de Consumentenbond maakte van het resultaat 2 maanden na de CoolSculpting behandeling: een zichtbaar plattere buik en een omvangverlies van 8 cm.  https://www.youtube.com/watch?v=J_MGDU2IvY0

SlimFreezer versus CoolSculpting
Er zijn inmiddels heel wat behandelingen waarmee je afslankt door het bevriezen van vetcellen op de markt.  Nieuwsgierig gemaakt door de Tel Sell reclame probeerde de Consumentenbond als eerste de SlimFreezer uit.  Vervolgens maakte de Consumentenbond een afspraak bij plastisch chirurg Farid Kazem om te kijken hoe een professionele CoolSculpting behandeling in zijn werk gaat. De uitgebreide review van beide behandelingen en filmpjes zijn terug te lezen op de site van de Consumentenbond. http://www.consumentenbond.nl/dieet/slimfreezer/

Conclusie Consumentenbond
In tegenstelling tot wat SlimFreezer beweert is het apparaat niet te vergelijken met een professioneel CoolSculpting apparaat. De proefpersoon voelde, zag en mat achteraf geen enkel verschil met vóór de SlimFreezer behandeling.

Plastisch chirurg Kazem: CoolSculpting® is een perfecte behandeling om definitief hardnekkige vetrolletjes te verwijderen. Sinds ik in 2009 met CoolSculpting begon zijn er al heel wat mensen slanker de praktijk uitgelopen. Toch is de review van de Consumentenbond voor ons belangrijk. Hoe simpel het bevriezen van vetcellen ook klinkt, de Cryolipolyse® techniek is daarentegen heel geavanceerd. Ik hoop dat consumenten na het zien van de filmpjes wat kritischer kijken naar de slimme verkooppraatjes van aanbieders van namaakbehandelingen.

Goed om te weten!
Alleen het CoolSculpting® apparaat gebruikt de op Harvard* ontwikkelde Cryolipolyse® techniek en verwijdert vetcellen voorgoed met selectieve koeling. Door onafhankelijk wetenschappelijk bewijs heeft CoolSculpting® een FDA approval gekregen. Zeltiq Aesthetics heeft exclusief de patenten en merkrechten op de Cryolipolyse® techniek en CoolSculpting®.  Aanbieders van imitatie apparatuur maken graag gebruik van deze informatie om hun namaakbehandelingen te promoten. Op www.coolsculpting.com staan de enige 4 aanbieders in Nederland van CoolSculpting ( Cryolipolyse)

Lees ook:Driedimensionale hartecho voor baby
Lees ook:Eye Center Europe klaagt Consumentenbond aan
Lees ook:AMC biedt single vrouwen de kans om eicellen in te vriezen
Lees ook:Longuitzaaiingen worden gekookt
Lees ook:Vetcellen nemen niet toe bij volwassenen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Consumentenbond: CoolSculpting werkt

  1. Lida van der Tas

    Er zijn behalve deze methode nog meer die echt goed werken. Kijk maar op mijn site voor meer informatie.
    Ik nodig hierbij de consumentenbond uit om ook hier de methodes te testen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>