De populairste cosmetische ingrepen

3430In de afgelopen jaren zijn er verschillende cosmetische ingrepen bij gekomen en al bestaande veranderd of aangepast. De meest populairste cosmetische ingrepen zijn een ooglidcorrectie en borstvergroting.

Ooglid correctie
Wanneer men ouder wordt, verslappen de spieren en wordt de huid minder elastisch. Er ontstaat een ophoping van losse huid bij de bovenste oogleden. Door slappe spieren kan vetweefsel uit gaan puilen en dit zorgt weer voor verdikking in de oogleden.
Uiteindelijk zie je soort van zakjes onder of boven de ogen.
Klachten die hierbij kunnen optreden zijn hoofdpijn, vermoeide aanblik en minder goed kunnen zien. Met een ooglid correctie kan je dit laten corrigeren.

Na een consult kan je beslissen of je een ooglidcorrectie wilt laten uitvoeren of niet. Meestal worden de ooglidcorrecties in een moderne operatiekamer uitgevoerd. Na de ingreep kunnen de oogleden pijnlijk aanvoelen. Dit kan 24 uur duren.

Borstvergroting
Heb je er wel eens over nagedacht om je borsten te laten vergroten? Dit kan tegenwoordig geheel veilig en het ziet er heel goed uit.
Als je eerst meer informatie wilt kun je een afspraak maken voor een consult. Hier kun je alle mogelijkheden bespreken en dan een beslissing maken. De voor- en nadelen van elke methode wordt uitgelegd door de desbetreffende chirurg. Ook wordt er aangegeven welke resultaat je kan verwachten na zo een ingreep en met elke risico’s je rekening dient te houden.

Het is tegenwoordig ook mogelijk bij een aantal klinieken om de stappen in een 3D consult te doorlopen. Dan kun je meteen zien hoe de stappen verlopen en of de gekozen ingreep wel bij je lichaam past.

Er worden vaak implantaten gebruikt bij een borstvergroting, maar ook lichaamseigen weefsel is een optie voor vollere borsten. Jaarlijks worden er in Nederland duizenden borstvergrotende operaties uitgevoerd. Heb je hangende borsten? Dan kun je kiezen voor een borstlift.
De eerste twee weken na de operatie moet je veel rusten. Het is belangrijk om de instructies van de chirurg nauwkeurig op te volgen.

Net zoals bij een ooglidcorrectie, moet je bij een borst vergroting ook goed nadenken en informatie verzamelen voordat je de ingreep laat doen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>